2777
2789

دستور انتقام : زیارت عاشورا و دعای علقمه و دعای معراج پشت سر هم 

زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام باشه که نور علی نور و محشر میشه 

در دعای علقمه به عن ذکری که رسیدی ( اگه از دشمن ، صد در صدی مطمئنی اسمشو ببر مثلا مریم زاده ی کبری یا اکبر زاده ی معصومه ولی اگه از دشمن مطمئن نیستی یا اینکه مثلا ۹۹ درصد مطمئنی ۱ در صد مطمئن نیستی اسم نبر فقط بگو خدایا کس یا کسانی که تو میدونی و من نمیدونم ، بعدش بقیه ی دعای علقمه ( از وَاکفِنی تا آخر دعای علقمه ) رو بخون بعدش دعای معراج . 

بعد از نماز اول وقت صبح به مدت ۷ روز ( البته میشه بیشترش کرد مثلا ۷ روز یا ۱۴ روز یا ۲۱ روز ) اگه نماز بعد از نماز اول وقت صبح سخته ، بعد از نماز اول وقت ظهر یا اول وقت مغرب هم میشه خوند 

فقط اولین روزی که میخوای بخونی اون روز نباید روز نحس باشه ( از روز دوم مهم نیست روز نحس باشه ) 

روز نحس شامل روز قمر در عقرب ،،، و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن به عنوان روز نحس هستند .

* تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۳ : 

اصلِ ایام قمر در عقرب عکس بالایی هست ولی برای احتیاط واجب ایام عکس پایینی هم مدنظر قرار گرفته بشه که ( در هر ماه رو هم رفته ۴_۵ روزه ) 

اینم خوبه ( دعای علوی مصری ( قبل از شروع دعای علوی مصری : اسم نبر فقط بگو خدایا کس یا کسانی که تو میدونی و من نمیدونم ) این دعا یه خورده طولانیه و بالای ۱ ساعت وقت میبره 

اینو فکر کنم یکبار بخونی کافیه 

اینم اولین روزی که میخوای بخونی اون روز نباید روز نحس باشه 

در کتابهای ادعیه که تو بازار هست نیست ( نمیدونم تو مفاتیح الجنان هم هست یا نه ) تو گوشی هست یا اینکه پرینت بگی ی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.