2777
2789

دستور انتقام : زیارت عاشورا و دعای علقمه و دعای معراج پشت سر هم 

زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام باشه که نور علی نور و محشر میشه 

در دعای علقمه به عن ذکری که رسیدی ( اگه از دشمن ، صد در صدی مطمئنی اسمشو ببر مثلا مریم زاده ی کبری یا اکبر زاده ی معصومه ولی اگه از دشمن مطمئن نیستی یا اینکه مثلا ۹۹ درصد مطمئنی ۱ در صد مطمئن نیستی اسم نبر فقط بگو خدایا کس یا کسانی که تو میدونی و من نمیدونم ، بعدش بقیه ی دعای علقمه ( از وَاکفِنی تا آخر دعای علقمه ) رو بخون بعدش دعای معراج . 

بعد از نماز اول وقت صبح به مدت ۷ روز ( البته میشه بیشترش کرد مثلا ۷ روز یا ۱۴ روز یا ۲۱ روز ) اگه نماز بعد از نماز اول وقت صبح سخته ، بعد از نماز اول وقت ظهر یا اول وقت مغرب هم میشه خوند 

فقط اولین روزی که میخوای بخونی اون روز نباید روز نحس باشه ( از روز دوم مهم نیست روز نحس باشه ) 

روز نحس شامل روز قمر در عقرب ،،، و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن به عنوان روز نحس هستند .

* تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۳ : 

اصلِ ایام قمر در عقرب عکس بالایی هست ولی برای احتیاط واجب ایام عکس پایینی هم مدنظر قرار گرفته بشه که ( در هر ماه رو هم رفته ۴_۵ روزه ) 

اینم خوبه ( دعای علوی مصری ( قبل از شروع دعای علوی مصری : اسم نبر فقط بگو خدایا کس یا کسانی که تو میدونی و من نمیدونم ) این دعا یه خورده طولانیه و بالای ۱ ساعت وقت میبره 

اینو فکر کنم یکبار بخونی کافیه 

اینم اولین روزی که میخوای بخونی اون روز نباید روز نحس باشه 

در کتابهای ادعیه که تو بازار هست نیست ( نمیدونم تو مفاتیح الجنان هم هست یا نه ) تو گوشی هست یا اینکه پرینت بگی ی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.