2777
2789
عنوان

به خونمون دزد زد

129 بازدید | 2 پست

پیرو تاپیک قبلم،باید بگم که ما فهمیدیم که آقا دزده دسته کلیدم با خودش برده.دیگه شب بابام توی حیاط خوابید.مامانمو خواهرم توی خونه بیدار بودن.منم با میله بارفیکس رو به روی دره حیاط نشستم و تا ساعت6صبح بیدار بودمو کشیک میدادم بعدش بابام بیدار شد پستو تحویل دادم خودمم یه ساعت خوابیدم.صبح دیگه بابام ساعت9بلند شد رفت کلید ساز آورد تمومه قفلا رو عوض کرده.منم به دره زیر زمین قفل کتابی زدم.دره حیاط و دره پارکینگم قفل کردم و قفل آویز زدم.دره ورودی چ خونه رو هم قفل کردم.کلیدم توی قفل گذاشتم.چون توی خونه هستیم نمیتونم دزدگیرو فعال کنم.هر چند میدونم اونی که آدمش باشه هزار و صد تا قفلم بزنیم بازم مثله اولیه بازش میکنه.ولی لااقل برای باز کردنش یه سر و صدایی میکنه که ما با خبر بشیم برسیم بهش.حسه ناامنی دارم توی خونه ی خودم.اینقدر فشار عصبی بهم تحمیل شد که دسته چپم تا سه چهار ساعت درد میکرد.الان فهمیدیم که مامانم نعنا خشک کرده زیر زمین گذاشته دزده نصفشو برده.داریم یکی یکی میبینیم که چیا برده.الهی که خیر و بهره نبینه.الهی سرطان بگیره.الهی حناق شه بمونه تو گلوی خودش و زن و بچه ش که دو روزه آسایشو از ما گرفته.بی پدر مادره بی شعور بی ناموس.

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
منی که سه ماه بعد عروسیم خونمو دزد زد چی بگم🙃

عزیزم درک میکنم خیلییییی سخته.ولی خب سخته دیگه هر چی که باشه اعصاب خورد کنیه.ما تو خونه بودیم و دزد اومده تو.خوب شده نکشتمون یا بهمون تعرض نکرد.

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.