آیدای_شاملووو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18913 عنوان از دوست پسرت چ خبر 395 بازدید | 69 پست از اونی که خل بود و اصلا ولت نمیکرد؟😂 چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 1403/05/03 | 10:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روژان۹۴۹۴ عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 23153 والا ازدواج کرد بچه دار هم شد بعد ۳ سال دوباره یه سر اومد 😂
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12072 ندارم فقط پدرم دوستمه خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
miss_marmoolakسابق عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 6114 دیشب کات کردیم بعد دوسال❤️🩹 اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶
آیدای_شاملووو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18913 والا ازدواج کرد بچه دار هم شد بعد ۳ سال دوباره یه سر اومد 😂 ماشالااا😂 چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره
آیدای_شاملووو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18913 ندارم فقط پدرم دوستمه آفرین به شما💙😍 چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره
barana788 عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 8543 وای من ی دوست پسر داشتم الکی الکی جدیش کرد اومد خواستگاری هیچیم نداشت جواب رد دادم بعد مگه ول میکردن مامانش خواهراش هر روز زنگ میزدن برگرد پسرم بی تو چل شده خلاصه انقد دعا خوندم ک ولم کنه شکر خدا زن گرفت 😬 خدایا مرسی ♥️
25darya عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 2871 گرفته منو الان هر شب با کلی میوه و خوراکی برمیگرده😋😋😋 من آیینه تو هستم...
آیدای_شاملووو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18913 بچهش رو پام خوابیده😊 عزیزممممممم😍😍😍😍😍خوش باشید همیشه درکنار همممملحظه به لحظه زندگیتون پر از عشقققق چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره