2777
2789

آخه خیلی اینا خنگن بیچاره ها هر جا دیدن لونه میسازن   اول چک کن جوجه یا تخم نباشه تو لونه بعدش برو لونه شون را با دست بردار  

نگران نباش میرن یه جای دیگه 

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مام تو کانال کولر صداشون نمیذاره بخوابیم

تا تخم نذاشته جابجاش کن چون انگل وحشره باخودشون میارن کثیفی هم دارن اونم تو آشپز خونه من منتظرم جوجهاش بزرگ شن لونشو خراب کنم 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

آخه خیلی اینا خنگن بیچاره ها هر جا دیدن لونه میسازن اول چک کن جوجه یا تخم نباشه تو لونه بعدش برو ل ...

ن تازه اومدن فک نکنم تخم داشته باشن

هنو دارن چوب جمع‌میکنن لونه رو محکم کنن

ن تازه اومدن فک نکنم تخم داشته باشنهنو دارن چوب جمع‌میکنن لونه رو محکم کنن

خب الان مطمئنی 

اشکالی نداره لونه شون را خراب کن و آشپزخونه ت را تمیز کن ولی دیگه نذار بیان داخل 

درو ببندم دست به لونه شون نزنم خودشون میرن یا باز امیدوارن برگردن؟

همسایه روبروی ماهم تو تراس روی کولر ی سبد هم براشون گذاشته بقول اون دوستمون گف میا زیاد میشن واقعن دوتا بودن الان رفتن تمام فامیلاشون آوردن ی ده تایید هستن اینقدر صداشون زیاده همینایی ک مادرامون میگن دارن میگن کوکو سی تی منم حس میکنم دارن میگن کوکو سی تی🤣

درو ببندم دست به لونه شون نزنم خودشون میرن یا باز امیدوارن برگردن؟

تو که میخوای آشپزخونه را تمیز کنی بذار وقتی بیرون بودن لونه را خراب کن ولی دیگه نذار بیان داخل اصلا