2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائم بارداری همینجوره گاهی هس گاهی نیس یه روز خوبی یه روز حالت بده

چند روزه خیلی بهترم فقط معده درد دارم بعضی وقتا نمیدونم باید ناراحت باشم یا خوشحال

ببخشید شما مشکل ترشحات ندارید من از وقتی فهمیدم حاملم ترشحاتم زرد رنگ شده خیلی اذیت میکنم خودمو

ترشحات زیادتر از قبل میشه تو بارداری البته بعضیام ندارن. من بارداریای قبلی اصلا ترشح نداشتم ولی الان خیلی دارم

به منم همینو گفته گفت اگه بو خارش و سوزش نداری مشکلی نداره اما خوب هر کار میکنم کنار نمیام فک میکنم ...

نگران نباش چیزی نیست

منم مثل شمام ازمایش عفونت ادرار هم دادم خوب بود 

چند روزه خیلی بهترم فقط معده درد دارم بعضی وقتا نمیدونم باید ناراحت باشم یا خوشحال

همش استرسای بارداری هست الکی غصه نخور بسلامتی بدنیا میاد انقداذیتت میکنه که میگی تو شکم بود راحت تر بودم😩

بارداری چندمته؟؟

خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️