2777
2789

دوستان ساعت ۵ نوبت دکتر دارم و نمیدونم کجا برم که ارزون باشه جایی سراغ ندارین بر اساس تجربیات

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو امامزاده صالح. رایگان خنک. راحت.یه چرخ هم بازار تجریش بزن

جدی
دکتر سمت ونک هست
دور نیستن؟

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
اگه چند ساعته خب برید پارک، نزدیک ترین پارک به مطب دکترتون. در غیر اینصورت داخل دیوار سرچ کنید اجاره ...

خیلی گرمه خواهر و منم خسته تا عصر هم کلی مونده 🥲

شب کجا بودین ؟

تو اتوبوس ساعت ۷ رسیدیم تهران