2777
2789
عنوان

دلم یه شوهر دیگه میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1879 بازدید | 53 پست

این اقایونی که میان پی وی و میدونن متاهلی و بهت محبت میکنن فقط و فقط دنبال یه چیزن.گولشونو نخور.

از کجا معلوم یکی باشن مثل شوهر خودت خون زنشونو توی خونه تو شیشه نکرده باشن.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب عزیرم اگر اون همسرت با این خصایص بفهمه که زنده اات نمیزاره ! بعدم اون اقا که داره محبت میکنه ببین از کجا زده داره خرج شما میکنه

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

شوهرت بده این چیزارو ببینه دیگه بدتر نباید جواب مردای دیگرو بدی چ برسه بسنجی و مقایسه کنی درضمن مهربون و غیر مهربون نداره هر مردی نزدیک زن متاهل میشه حالا ب هر نیتی چ دوستی ساده چ دوستی عاشقانه چ برادرانه و... قصد سواستفاده داره همین ۲روز بدشم میگه ب شوهرت وفا نکردی ب من بکنی میره شوهرتم ک بفهمه واویلا همون مهریه ک هیچ یا شرایط بدتر طلاقت میده ابروتم ک بره افتادی دست خونوادت بقیشو خودت حساب کن و تو کارات محتاط تر باش

اون آقا برای غریبه خوبه مطمئن باش یکیه شبیه همون شوهرت ..مردا چیز خاص و متمایز از هم دیگه ندارن ..چرا فکر میکنی اون محبت کلامی میکنه آدم درستیه ..اصلا مرد چه ارزشی داره که بخوای خودتو درگیرش کنی وقتی شوهرت این اخلاقو داره باید بدونی که از این مردا هیچی در نمیاد خودتو گول نزن .خودتو محتاج وابسته به محبت کلامی نکن با کارای دیگه میتونی بخودت عشق بدی با مستقل شدن تو رفتارات وابستگیتو کم کن از اطرافیان روی پای خودت بایستی .اعتماد بنفستو بیاری بالا ..مردی که میاد تو خصوصیه ناموس مردم تا ته شو بخون از این مرد کثیف تر وجود نداره ....برو برای خودت کافه در خونه برو پارک ..حالا خانواده ت حامی نباشن خودت خودتو از زندان وابستگی بیار بیرون ..

خب اون ی مرد نامحرمه  

محبتش درد سر میشه،همون شوهرت اینو بفهمه ،واویلا میشه،سعی کن روی زندگی خودت کار کنی و محبت و اونجا پیدا کنی

♦️♦️من مرد هست♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن