2777
2789
عنوان

دانش آموزم دزدی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 38 پست
به نظرت اینکه خودمو به نفهمیدن بزنم برای آینده دانش آموز بد نیست؟ و اینکه ما اینهمه براشون زحمت کشید ...

اونا ناسپاسی نکردن فقط از دیدن ساده ترین وسایلی که ازش محروم بودن به وجد اومدن برشون داشتن ، شما اجرتون با خداست ، اما اگه میخوایید که اون بچه ها متوجه کار اشتباهشون بشن بهشون بگید چند تا از وسایلاتون گم شده که یکیش امانت بوده ازشون بپرسید بگید شماها اون وسایلارو ندیدید؟ 

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فردا تو دور همی اینو بگوبچهها من اون روز حواسم پرت شده ی سری وسایلم گم کردم بیاین فردا باهم یا عصرش ...

اخه بزرگن دخترای ۱۵-۱۴ ساله خیلی با داستان تاثیر نمیپذیرن اما با قسمت اول حرفتون موافقم حتما میگم🌹

اونا ناسپاسی نکردن فقط از دیدن ساده ترین وسایلی که ازش محروم بودن به وجد اومدن برشون داشتن ، شما اجر ...

توجیح الکی نکنید اتفاقا عین ناسپاسیه

یعنی چی مگه هر کس از وسیله ای محروم بود باید بره بدزده آبرسان مگه وسیله ساده یا واجبیه اصلا

ما هم از دیدن خیلی چیزا به وجد میایم بریم بدزدیم

اتفاقا هیچ واکنشی نشون ندادن اشتباهه باید بفهمن کارشون بد و زشت بوده

توجیح الکی نکنید اتفاقا عین ناسپاسیهیعنی چی مگه هر کس از وسیله ای محروم بود باید بره بدزده آبرسان مگ ...

دزدیو توجیه نمیکنم ولی دیدم که تو مناطق محروم چه خبره بعضیا واقعا دلشون نمیخواد دزدی کنن اما میبینه نیازشون برطرف میکنه هیچ جوره هم خانواده حاضر به تهیه این اقلام نیستن خوب یه لحظه گول میخوره برش میداره از این نظر گفتم که از این باب باهاشون صحبت کنه و بیشتر خواستم اسیو دلداری بدم که ناراحت نباشه اجر تمام کارهاشو خدا میده حرکت اونارو بزار از سر نوجوونیو سن سال پایینشون

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

چهارده پونزده ساله بچه نیست 

به نظرم جدی برخورد کنید نه به خاطر آب رسان و ....

بله به خاطر اصل دزدی 

ناسپاسی 

از پشت خنجر زدن 

و لطمه زدن به اعتبار بقیه دانش آموزان 

به خاطر آینده اون دختر که ممکنه کل اه بردار شه

چیزای بزرگ تری بدزده و چه بسا زندانی شه 

خیلی خیلی جدی و محکم برخورد کنید