2777
2789
عنوان

دانش آموزم دزدی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 38 پست
اینکارو خیلی قبول دارم که غیر مستقیم بگم اما جمله مناسب پیدا نمیکنم

جمع کنید بچها رو 

بگو که من برای کمک و رفع مشکلاتتون‌اومدم

تا جایی ک تونستم از جونم و وقتم مایه گزاشتم تا حداقل یزره رفاه حال شما بیشتر بشه و هدفم خوشحالی شما بود

اما حالا ک دارم‌میرم شهر خودم متوجه شدم انگار از وسایل من گم شده و این خیلی باعث ناراحتیم شد ، من هدفم ثواب کردن بود نه کباب شدن

و اینکه امیدوارم دست خدا تو زندگیتون همیشه یارتون باشه و یادتون نره خدا همیشه حواسش به ما هست

زیاد نگو چون ممکنه بقیه ک بی گناهن باعث شکشت غرورشون بشه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

جمعشون کنید همه رو بگید این اتفاق افتاده و کار هرکی بوده واقعا حرکتش زشت و بد بودهما واسه کمک به شما ...

درست میگین خیلی برام غیر قابل باوره

فقط کاش امانت دوستم رو میتونستم بگیرم وسایل خودم باشه برای خودشون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حس بدیه درکت میکنم

امروز یکی سر منم کلا گذاشتو پولمو خورد

خدا ازشون نگذره واقعا ک این حس بدو ب آدم میدن

‌                ‌𝗌𝗍𝖺𝗒 𝗆︎𝗂𝗇︎𝖾            ‌                                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2234690

واقعا حقتون نبوده اینکارو بکنن من اگر‌جای اونا بودن شمارو مثل فرشته میدیدم که خدا برام فرستاده نمیدو ...

شما محبت دارین🌹

نمیشه تعمیم داد به هر حال هرکسی اشتباه میکنه

به نظرت اینکه خودمو به نفهمیدن بزنم برای آینده دانش آموز بد نیست؟ و اینکه ما اینهمه براشون زحمت کشید ...

نه اونا رو جمع کنید و توجیهشون کنید 

از کلمه دزدی استفاده نکنید چون باعث میشه 

وسایل رو بر نگردونن بگید گم شده کسی که پیدا کنه 

جایزه داره 

اجرتون با امام حسین همکار مهربون

بین معلم ها واقعا مهربانی و گذشت بسیاز زیاده اما بهتره شما نتیجه کار بجه ها رو هم بهشون بگی ...کار ما معلم‌ها همینه...هدایت و راهنمایی ....ممکنه یک حرف ما آینده اونها رو حتی یکیشون رو تغییر بده...از این موارد  هم زیاد  بوده و دیدم در محیط کار اما چاره چیه شغل ما ایجاب میکنه با گذشت باشیم و چشم‌پوشی کنیم از خطای بچه ها 

خدا تن سالم بهتون بده...

بچه ها سلام...🙋‍♀️

فردا تو دور همی اینو بگو

بچهها من اون روز حواسم پرت شده ی سری وسایلم گم کردم بیاین فردا باهم یا عصرش مثلا ک طرف وقت کنه بره بیاره باهم مدرسه و حیاط و.. بگردیم پیداشون کنیم

کسی هم ک پیدا کنه جایزه داره

ی جایزه هم بخر و واقعا نشونسون بده

در اخرم ی قصه از مضررات دزدی و خدا دوست نداره ب ثورت کنی و نامحسوس تعریف کن

فردا ‌کیفاتونو دوباره یجای خلوت بزارین همتون بعد کشیک بدین ببنید کی میره دزدی

‌                ‌𝗌𝗍𝖺𝗒 𝗆︎𝗂𝗇︎𝖾            ‌                                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2234690

درست میگین خیلی برام غیر قابل باورهفقط کاش امانت دوستم رو میتونستم بگیرم وسایل خودم باشه برای خودشون

به نظرم نگین دزدی کردین

بگین بچه ها مثل اینکه یک مقدار ازوسایل و ولهتی ماها گم شده معلوم نیست کجا افتاده بیایید کمک کنیم پیداش کنیم هرکس هم کمک کنه و سریعترپیداکنن جایزه داره

تهش وسایلوبرگردوندن براشون درموردگناه برداشتن وسایل بقیه صحبت کنید

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

نه اونا رو جمع کنید و توجیهشون کنید از کلمه دزدی استفاده نکنید چون باعث میشه وسایل رو بر نگردونن بگی ...

مگه بچه بازیه گم شده چیه

می تونه بگه یک سری وسایل از کیف من برداشته شده 

برداشته شده کلمه بهتریه