2777
2789
عنوان

دانش آموزم دزدی کرده

617 بازدید | 38 پست

سلام. من عضو یک گروه داوطلبی هستم که برای روستا های محروم اومدیم کارهای عمرانی و آموزشی انجام بدیم

امروز با کمک دانش آموز ها داشتیم رنگ امیزی میکردیم و من متوجه شدم وسایلی از کیفم نیست و نمیدونم کار کی بوده از تعدادی از همکاران هم مقداری پول گمشده

وسایلم کرم ضد افتاب. آبرسان. برس ابرو. اسپری الکل و شاید وسایل دیگه ای که نمیدونم و همه داخل یه کیف کوچیک بوده داخل کیفم

الان مشکلم اینه که کرم ضد افتاب امانت بوده از یکی از هم گروهی ها

بقیه وسایل برام اهمیتی نداره و فردا اخرین روزیه که در این منطقه هستیم

چه کاری درسته که انجام بدم؟ 

(اضافه کنم که یکی از همکارا متوجه رفت و امد زیاد چندتا از بچه ها به محلی که کیف ها بود شده) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی

فقط به بچها بگید ، جمعشون کتید و بگید ما نیتمون خیر بود عادلانه نبود شما اینکارو کنید

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

دقیقا دیگه هم نرن اونجا

ازه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

به نظرت اینکه خودمو به نفهمیدن بزنم برای آینده دانش آموز بد نیست؟ و اینکه ما اینهمه براشون زحمت کشید ...

جمعشون کنید همه رو بگید این اتفاق افتاده و کار هرکی بوده واقعا حرکتش زشت و بد بوده

ما واسه کمک به شماها و خود اون شخص هن اومده بودیم نیتمون خیر بود این جواب ما نبود

دیگه هم اینجا نمیایم و دیگه هم اونجا نرید

واقعا حقتون نبوده اینکارو بکنن من اگر‌جای اونا بودن شمارو مثل فرشته میدیدم که خدا برام فرستاده نمیدونم‌چرا بعضیا ذات ندارن کوچیک و بزرگم نداره

چشمانت تابستان اهواز بود‌ و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂