2777
2789

امشب تولدش بود و مامانم براش تولد گرفته بود

انقد بد قلقی کردم و اخم تخم کزدم بخاطر چهارتا عکس که همه حالشون گرفته شد

شوهرم هی تو عکسا میخندید یهو قاطی کردم بزاش ک چقد تو مخی و عصبانی شدم و...

یا مثلا ماامانم کیک رو غیرمساوی تقسیم کزد یهو توپیدم بهش که چ وضع تقسیم کردنه و مشخص بود ناراحت شد بیچاره با کلی زحمت و هزینه😔😔😔

اصلا نمیدونم چرا انقد سخت گیر و گنداخلاقم و همه رو میرنجونم دست خودم نیست عصبی میشم و زود جوش میارم😭😭😭

به زودی قراره مهاجرت کنیم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گل گاوزبون زیاد دم کن بخور اگه برات ضرر نداره

احترام مادرتم بیشتر نگه داره به گردنت حق داره

اون دنیا باید جواب بدی ها.

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

عزیزم یه لحظه فکر کن 

قلب چند تا آدم رو شکوندی؟؟؟؟؟؟؟

در موردت چی فکر میکنند 

همیشه به عواقب این لجبازی و بداخلاقیت فکر کن 

دوره های خودسازی و و مدیریت خشم رو حتمااااا شرکت کن 

یادت نره همه ی اتفاقات بد ، گذراست🌹😍🤍 و شما قرار هست از امتحان بزرگ خالقت سر افراز بیرون بیای ✌️💪 و تماااام تلاشت رو کن برای خوشحال کردن خداوندی که ۲۴ ساعت بدون هیچ بی نظمی داره بهت نفس کشیدن رو هدیه میده...🦋🌻 
😔😔😔😔😔از کجا شرکت کنم

برای استفاده رایگان از این کارگاه مدیریت خشم‌ وارد کانال ما بشوید‌❤️

کانال#سید_حسینی 

#خشم #افسردگی #عصبانیت

#کنترل_خشم #شادکامی #محبت

https://eitaa.com/joinchat/2382102563C1821233c00👈‌

🔵🔴هنوز عضو قطعی کانال نیستید. روی گزینه join(پیوستن) کلیک کنید تا کامل عضوشید و کانالو گم نکنید 👇

یادت نره همه ی اتفاقات بد ، گذراست🌹😍🤍 و شما قرار هست از امتحان بزرگ خالقت سر افراز بیرون بیای ✌️💪 و تماااام تلاشت رو کن برای خوشحال کردن خداوندی که ۲۴ ساعت بدون هیچ بی نظمی داره بهت نفس کشیدن رو هدیه میده...🦋🌻