akbari_koli مدیر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 367 عنوان صدای❌🔞🔞🔞🔞 | مشاهده متن کامل بحث + 1900 بازدید | 79 پست سلام خانوما خونه دوستم خوابیدم امشببا شوهرش تو اون اتاقن خیلیییییییییییییی صداشون زیاده واقعا معذبمنمیشد حالا یه شب من اینجام رعایت کنن؟با اینکه خودشون اصرار کردن بموناگه یواشکی برم خونمون الان زشته؟چیکار کنم😭واقعا حس بدی دارم ینی چی اخه 1403/05/03 | 00:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرامش،دریا۶۲ عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 490 فک کنم از قصد اینکارو کرد ،ولی واقعا چراشو نمیدونم من هیچ بدی نکردمهردفه هم دعوتم کرده دست پر رفتمبی ... به نظرم متوجه کارش شده و روش نمیشه تماس بگیرهآخه متاسفانه دیوار خونه ها خیلی نازکه. ما خونه مامانم اینا میخوابیدیم، صدای بغلیشون، حتی صدای آب موقع دوش گرفتنشون هم میومد تو واحد مامانم. شاید متوجه نشدن که ممکنه صدا بره بیرون
akbari_koli مدیر استارتر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 367 به نظرم متوجه کارش شده و روش نمیشه تماس بگیرهآخه متاسفانه دیوار خونه ها خیلی نازکه. ما خونه مامانم ... غیر ممکنه نفهمن صداشوندنمیاد اخه صدای کمی نبود
akbari_koli مدیر استارتر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 367 اسی چیشد باهم دیه صحبت نکردید؟ نه زنگ نزد دیگه خودش