2777
2789

سلام بچه هااا من میخوام برم هوشبری آزاد ولی چیزی راجبش نمیدونم در کل کارش چیه و درآمدش چقدهههه؟این خیلی برام مهمه؟باهاش امکان مهاجرت هست؟خارج از ایرانم میشه باهاش کار کنبممم؟میتونیم ادامه بدیم تا دکترا؟بعد بازم باید تو اتاق عمل کار کنیم؟خلاصه هر چییی راجبش میدونیم مخصوصا درآمدش بگینننن لطفاااا

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رتبه ات به اتاق عمل میخوره نسبتا بهتر، هوشبری تا کارشناسی و استرس روانی بالایی داره اما اتاق عمل خست ...

مشه بیشتر توضیح بدین عزیزم؟

مهاجرت نداره ، همه این رشته ها تو خارج زیرشاخه پرستارین

پس پرستاری بهتره؟وای پرستاری میگن مث کارگر میمونی همشوامرو فلان.

پس پرستاری بهتره؟وای پرستاری میگن مث کارگر میمونی همشوامرو فلان.

من پرستارم یعنی چی کارگر 

خب دختر خوب پرستاری خیلی رتبه بهتری میخواد .

فیلد کاری اش هم گسترده تر 

من کامل توضیح دادم برات . اتاق عمل بهتر از هوشبری البته هر دو پایین تر از کارگری همون پرستاری 

و من اکثر دوستام یا حوزه خلیج فارس رفتن یا کانادا آلمان با همین کارگری

من پرستارم یعنی چی کارگر خب دختر خوب پرستاری خیلی رتبه بهتری میخواد .فیلد کاری اش هم گسترده تر من کا ...

چه تیکه ای میندازی حالا خوبه جز رشته هاییه که دارم میگم بهش فک میکنمااا😂خب بقیه میگن میگن درآمدش با هوشبری و اتاق عمل یکیه ولی باید کلیییییی جون بکنی و این حرفا

چه تیکه ای میندازی حالا خوبه جز رشته هاییه که دارم میگم بهش فک میکنمااا😂خب بقیه میگن میگن درآمدش با ...

من دولتی دانشگاه تیپ یک خوندم . آزاد میخوایی بری حتی شده مازاد آزاد بری همون کارگری برو چون میری سرکار حتماً اما این دو رشته ممکن دیر تر استخدام بشی .چون اتاق عمل تعداد محدود تری 

یاد بگیر درست در مورد رشته ها حرف بزنیم ....

من دولتی دانشگاه تیپ یک خوندم . آزاد میخوایی بری حتی شده مازاد آزاد بری همون کارگری برو چون میری سرک ...

درست میفرمایید و شماهم نظرتون رو راجب شغل ها محترم تر کنید به نظرم. کاگرامون جز باشرف ترین و زحمتکش ترین هان. و کارگزی واژه توهین آمیزی نیست.. 

من پرستارم یعنی چی کارگر خب دختر خوب پرستاری خیلی رتبه بهتری میخواد .فیلد کاری اش هم گسترده تر من کا ...

واقعا برای تفکر عموم که تااین حد پرستاریو خار و ذلیل میدونن متاسفم 😑پرستاری صدبرابر بهتر از اتاق عمل و هوشبریه رتبه خیلی بهتریم میخاد

درست میفرمایید و شماهم نظرتون رو راجب شغل ها محترم تر کنید به نظرم. کاگرامون جز باشرف ترین و زحمتکش ...

من بد حرف نزدم دختر جان 

من با افتخار گفتم پرستاری که از نظر تو کارگری خیلی موقعیت بهتری داره 

واقعا برای تفکر عموم که تااین حد پرستاریو خار و ذلیل میدونن متاسفم 😑پرستاری صدبرابر بهتر از اتاق عم ...

بیخیال بابا زحمتش در مقابل پولش کمه قطع به یقین هوشبری و اتاق عمل ترجیح میدن همه.. مگه اینکه دیگه آورده باشن