کسی بوده تو بارداری فهمیده باشه رحمش خم شده به عقبه؟ در این مواقع جنین به سختی دیده میشه من امروز ۷ هفته و ۴ روز رفتم جنین به سختی دیده شد اما صدای قلبش شنیده نشد.
من تا حالا همچین چیزی نشنیدم ولی ما خانوما این جور مسائل رو زیاد تجربه میکنیم انشالله چیز مهمی نباشه توکل بر خدا نگران نباش عزیزم صدای قلبش هم میشنوی به زودی به امید خدا
ممنون عزیزم از هر پنج زن یک نفر شکل رحمش اینطوریه مادر زادی هست
خواهر من باردار بود قبل بارداری کلا تحت نظر دکتر باردار شد و اقدام کرد و همه چی سالم ولی سقط شد خودبه خود بعد رفت سونو تو سونو نوشته بود تصویر دو خط آندومتر در فوندوس رحم دیده میشه زدیم به نت نوشته بود دوشاخ یا سپتوم دار دکتر بهش گفت فضای رحمت کوچیکه برو عکس رنگی ولی دیگه میگه نمیرم خودم اقدام میکنم
آخه میدونی چیه کلا با من میرفت دکتر من شاهد بودم همه آزمایش ها سونوگرافی اینارو انجام داد دکترش گفت ۱ سال تحت درمان باش تقویتی اینا بخور ولی در کل همه چیش سالم بود بعد یک سال دکتر اجازه اقدام داد ولی سقط شد ماهم شاکی رفتیم پیشش گفتیم چیشد پس همه چی اوکی بود چرا اینطور شد گفت بارداری شیمیایی بوده احتمالا مشکل کروموزومی داشته جنین بی کیفیت بوده بعد سونو کرد اینو گفت خواهرم هم خسته شد گفت برو بابا دیگه دکتر نمیام خودم سه ماه بعد سقط اقدام میکنم