2777
2789
عنوان

چطوری با مادر شوهرم آشتی کنم

699 بازدید | 28 پست

۴ ساله اگه جایی میدیدمش صورتمو برمیگردوندم و انگار نمیبینمش،بخاطر اذیتاش.اما امسال یه حسی بهم میگه فوت میکنه،چند بارم خواب دیدم میشه راهنماییم کنید چطور اشتی کنم که کوچیک هم نشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو یه بزرگ تر واسطه بشه ♥️

اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...

هیچی ی روز زنگ بزنید بگید میخام بیام خونتون 

من خودم مادرشوهرم خیلی اذیتم کرد 

بارها دلم شکست تو عقد تو عروسیم 

ولی قهر نکردم 

کاش آدم اگر بی محلی می‌کنه و چند وقت نمیره 

حداقل به سال نکشه

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

میشه ۳تاقل هوالله بخونیدبرام،مشکلی برام پیش اومده انشالله تا اربعین ختم به خیربشه،اگه خوندیدلایک کنیدلطفا♥️🥺

اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...
خب بگو چه حرمتایی شکسته شده که قهرین تا کمکت کنم

حرمتی نشکسته فقط یهو کات کردم باهاشون اونا تحقیر و متلک مینداختن.به در میگفتن دیوار بشنوه من به روی خودم نمیاوردم که یهو کات کردم

به امام زمان بگو برات دعا کنه 

بعد چند روز خودت ایده به ذهنت میاد 

منم همچین روزی رو گذروندم به برکت دعای امام زمان الان از مادر و دختر بهم نزدیکتریم

من اولین روزی که خواستم کدورتا رو بذارم کنار تولدش کیک خریدیم رفتیم خونشون انقدر ذوق کرد که یادمون بوده تولدش