پدرشوهرم حالش خرابه ورو به مرگ بیمارستان هست دوروز اسهال شدید و غذا چه بگم سرم از طریق بینی واکسیژن وصله بهش میگن قبل از مرگ به امر خدا رودها صاف میشن واسهال که بند نمیاد ومییمره فرد درسته بنده خدا پدرشوهرم داره زجر میکشه دلمان کبابه😭
کاربری سال ۹۹هستم فکر نکن تازه واردم این چندمین کاربریم دیگه خطی ندارم جان ننه ات منو کارنداشته باش دیگه خطی ندارم باخط خودم شوهرم بچه هام حالا دیگه مادرم اومدم دیگههههاه ندارمممم منو گزارش نزن کم میاری جوابم بده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله متاسفانه آخراشه . کم کم هوشیاریش کم میشه حالت کما بعد خونریزی معده و تمااااام
الانم هوشیار نیست نمیتونه صحبت کنه اکسیژن من که حسم میگه تا چند روز بیشتر دوام نمیاره شوهرم بدبخت ماموریته نمیتوانه بالا سرپدرش باشه میترسم تاهفته بعد نبینه
کاربری سال ۹۹هستم فکر نکن تازه واردم این چندمین کاربریم دیگه خطی ندارم جان ننه ات منو کارنداشته باش دیگه خطی ندارم باخط خودم شوهرم بچه هام حالا دیگه مادرم اومدم دیگههههاه ندارمممم منو گزارش نزن کم میاری جوابم بده