2777
2789
عنوان

کیا قهرن با شوهراشون امشب😒🥺

156 بازدید | 15 پست

حرفای خودشو به خودش میزنی بر میخوره بهش جالبه ☹️

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم .... دختر خردادم 🥰😍 .. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر از ده روزه قهریم

چطو😢 انقدر بدم میاد از قهرای طولانی مدت ... همیشه من میرم جلو اما این سری دلم نمیخاد برم دیگ

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم .... دختر خردادم 🥰😍 .. 

قهر نیستم ولی جفتمون بخاطر مشکلاتمون بی حوصله و خسته ایم حال نداریم👩🏻‍🦯

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻
قهر نیستم ولی جفتمون بخاطر مشکلاتمون بی حوصله و خسته ایم حال نداریم👩🏻‍🦯

ای بابا انشاا حل بشه

چطو😢 انقدر بدم میاد از قهرای طولانی مدت ... همیشه من میرم جلو اما این سری دلم نمیخاد برم دیگ

خیانت دیدم ۲۴ساعته بیرونه با دخترا چت میکرد ونمیومد خونه لیاقت نداشت هرکی میره دنباله لیاقتاش

قهر نیستیم پریودم اونم خستست خوابیده اما حوصله همم نداریم

چرا زندگی های امروزی مثل قدیما شاد نیست خیلی دلم میخاد مث قدیما ک همه جمع میشدن میگفتن میخندیدن باشیم

خیانت دیدم ۲۴ساعته بیرونه با دخترا چت میکرد ونمیومد خونه لیاقت نداشت هرکی میره دنباله لیاقتاش

چرا جدا نمیشی خب

چرا زندگی های امروزی مثل قدیما شاد نیست خیلی دلم میخاد مث قدیما ک همه جمع میشدن میگفتن میخندیدن باشی ...

نمیدونم 

شاید بخاطر فشار زندگی شایدم فضای مجازی 

شایدم جو بیرون

چقدر این دنیای تکراری ، کنارت تازگی داره🫂❤