2777
2789

نمیخواستم حتی بگم ولی اذیتم میکنه 

خب میدونین که ما پدر مادر نداریم و با خواهرم دوقلو هستیم شرایط خونمون واقعا سخته عموهام معتادن دعوا داد و بیداد کتک مامانبزرگمم سرطانیه 

خواهرمم نمیتونه راه بره 

دلم میخواد خودمو راحت کنم میگم خواهرم بدبخت تر میشه 

چند روز تو ذهنمه دارو بخرم با خواهرم دوتایی بخوریم و خدا حافظی کنیم ما که باهم به وجود اومدیم باهم هم بریم چون بدون هم نمیتونیم 

میدونم غیر منطقیه نامعقول ولی واقعا همش تو ذهنمه 

انقدر زیر فشار قرضم که نمیتونم مساقل بشم 

۲۳ سالمون نه بهزیستی نه اورژانس اجتماعی قبول نمیکنه 

درامدم نمیرسه 

منظورم اینه شرایط مستقل شدن رو ندارم داشتمم بازم عموهام اذیت میکردن ما سال هاست از دست ازار جنسی اونا از اتاق بیرون نمیریم 

میدونم نباید اینجا میگفتم ولی کاش دیگه بهش فکر نکنم 

جواب سوالای احتمالی رو هم بدم:خواستگار دارم ولی باب میل نیست 

ستاره هستم کاربری دوممه چندین سال تو سایت هستم 

عزیزم خواهش میکنم این حرفو نزن صبور باش ببین خدا چطور کمکت می‌کنه اگر خاستگار داری به خوبش بله بده دو نفری تلاش میکنید اینجوری هم از دست عموهات راحت میشی زیر سلطشون نیستی هم میتونی به خواهر و مادر بزرگت کمک کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خواهش میکنم این حرفو نزن صبور باش ببین خدا چطور کمکت می‌کنه اگر خاستگار داری به خوبش بله بده د ...

میترسم از چاله بیوفتم تو چاه 

به نظرم همون خواستگار و انتخاب کنی منطقی ترهشاید خواهرتم تونستی ببری پیش خودت

دوتاذمعلم که یکیش ۵ سال ازم بزرگ تره و داغون 

یکی هم پلیس اینم اخلاقش افتضاح عقده ای کینه ای بدبین 

اون یکی معلمه هم خانوادش عمرا بذارن من به خانواده خودم برسم 

کلا ازدواج برای من نمیدونم مناسب یا نه 

دوتاذمعلم که یکیش ۵ سال ازم بزرگ تره و داغون یکی هم پلیس اینم اخلاقش افتضاح عقده ای کینه ای بدبین او ...

مردا همشون همینن

به نظرت کدوم قابل تحمل تره؟

همون و بردار برو

تازه نیومدم، با یه کاربری دیگه تعلیقم...