2777
2789
عنوان

اگ کسی دلتونو بشکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 27 پست
کارما از دماغش درمیاره

دیگه نصبت به همه دنیا بی اعتمادم

طوری ک حس میکنم اصلا چرا با آدما درارتباط باشم

همه رو بد میدونم

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گفتم خدا هم ببخشه من نمیبخشم

فقط میگم خدا تقاص دلم و اشکایی ک تو ایام بارداری ریختم و این سردی ک به زندگیم داد رو ازش بگیر  

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
انشاالله بیخیال باش خدا بزرگه ب فکر خودت و بچت باش

ان شاءالله 

خیلی ممنون عزیزم🌹

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
بعضی وقتا فک میکنم واقعا دیگ ب خانواده هم اعتمادی نیس وخوشی ادم نمیتونن ببینن خوشبختیت نمیخوان

اتفاقا من برعکس فک میکنم،خونواده تمام دارایی یه عادمه،به هیچ کس اعتمادی نیس

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
اتفاقا من برعکس فک میکنم،خونواده تمام دارایی یه عادمه،به هیچ کس اعتمادی نیس

خانواده خوب بله ولی ن خانواده ای ک ذاتشون خراب بارها بهت ثابت شده خوبیت نمیخوان خوشبختیتو نمیخوان وهمش دنبال تخریب کردنت باشن وبودو نبودت براشون مهم نباش ،خانواده بد قسمت کسی نشه داغون میکنه ادم نمیتونی باند شی 

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
از حسادت کلا خیلی تنهام .داغونم.

بهش فک نکن

خدا ب دل هممون آرامش بده