2777
2789
عنوان

من خیلی حساسم... میشه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 30 پست
درست... منم میخام اینطور باشم اما اصلا نمیتونم بیخیال باشم به یه چیزایی گیر میدم که خودم فک میکنم خن ...

ذره ذره درست میشه عزیزم.. روی خودت کار کن

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه چه خبره از حالا?? صبر کن زندگی اونقد بهت سختی بده حساسیت یادت بره

خخ اره مامانم میگه خوشی زده زیر شکمت

ولی من فقط فدای اون لحظه ای میشم که تو میخندی و چال لنتی روی گونه ت رو به رخم میکشی عشق من    
تو محیطهای اینطوری خانم هم هست دیگه اینطور شوهرتو حساس نکن

اخه میدونی این دوتا همسنن و وقتیم مجرد بودن هی به اینا پیشنهاد میدادن که باهم ازدواج کنن واسه همون من روش میخم

ولی من فقط فدای اون لحظه ای میشم که تو میخندی و چال لنتی روی گونه ت رو به رخم میکشی عشق من    
اخه میدونی این دوتا همسنن و وقتیم مجرد بودن هی به اینا پیشنهاد میدادن که باهم ازدواج کنن واسه همون م ...

دیدی که شوهرت اونو انتخاب نکرده، اونموقع که تو نبودی یا رودربایستی که نداشته، اگه به نظرش اون اوکی بود باهاش ازدواج میکرد

پس اعتماد به نفستو حفظ کن و واسه شوهرت این حساسیتو بزرگ نکن

دیدی که شوهرت اونو انتخاب نکرده، اونموقع که تو نبودی یا رودربایستی که نداشته، اگه به نظرش اون اوکی ب ...

اره واقعا راس میگی.. من سادم وگرن شوهرم میگه من ازاون بدم میاد لوسه

پسرعموم مشاوره ولی تاحالا بهش نگفتم.

اها بنظرم برو ازش راهکار بخاه.. توروو نمیدونم ولی منکه کلافم از دست خودم

داداش منم خانوم حساسه دو ماه اول مراعات رو کرد و همش خوبش میگفت ،الان ازش متنفر و جلو ما میگه چیزی نگی که حوصله زر زرها شو ندارم ، ما ناراحتیم دیگه احترام نداره پیش شوهرش و البته نگران ،خیلی مراقب باش مردها حال و حوصله زن حساس و زود رنج رو ندارن

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.