2777
2789

سلام من اولین باره جلوش وایسادم😔خیلی خیلی اذیت شدم رفتیم پارک شوهرم با خواهرش منو مورد تمسخر قراردادن انقدر بهم فشار وارد شد وداشتم میترکیدم از ناراحتی جلو مادر شوهرم خودمو انداختم داخل یه رود خونه داخل پارکه مثل جویی اب بود روز بعدشم مادر شوهرم دخالت کرد که به شوهرم میگفت من اگه جات بودم محل سگ به زنم نمیدادم منم برگشتم گفتم بتوچه

ازاون به بعد هی خواهر شوهرم استوری میزارن به من اشاره میکنن که من ادم سالمی نیستم😭بخدا خیلی بهم فشار وارد شد اینجور کردم دست خودم نبود چطور درست میشه کمکم کنید چیکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انداختی تو آب خودتو؟بعد چی شد؟

الان خیلی حالم بده مادر شوهرمم ابرو بر همجا منو پخش کرده😭😭 و میگه دیونه هستم هیچکس اون روز جای من نبود که از تمسخر شوهرم حالم بد شد

محل نذار پاشو ادامه زندگیتو بکنمگه برا بقیه زندگی می کنیمآنقدر خوب زندگی کن اونایی که چشم ندارن بترک ...

😔یعنی چیکار کنم مادر شوهرم خبرچین حتی درباره زن داداشش مال ۲۰ سال پیش یادش مونده بود به من میگفت

😔یعنی چیکار کنم مادر شوهرم خبرچین حتی درباره زن داداشش مال ۲۰ سال پیش یادش مونده بود به من میگفت

اهمیت نده دیگه

خیلی دم به دمش نشو

می دونم سخته مخصوصا اگه حساس باشی مثل من نازک نارنجی

اما آنقدر باید پوست کلفت و بی خیال باشیم تا ولمون کنم

البته من منظورم مادر شوهرم نیست کلی گفتم منم یه برهه بعضیا خیلی اذیتم کردن

اهمیت نده دیگهخیلی دم به دمش نشومی دونم سخته مخصوصا اگه حساس باشی مثل من نازک نارنجیاما آنقدر باید پ ...

😭میفهمم مرسی ازت 

ناحق هی خواهر شوهرم برام استوری میزاری روانشناس ها میگن اونایکه پرخاشگرن سالم نیستن