2789
عنوان

اگه پدرشوهرتون پولدار باشه ولی همسرتون دستش تنگ باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 90 پست
از یه در دیگه وارد شین بگین سهم مارو بخر میخوایم کار دوم راه بندازیم چون پولمون اینجا خوابیده ما هم ...

از اتفاق به شوهرم گفتم سهمتو بگیر،،نهایتش میزاری تو بانک،سود میگیری..بعد با اجازت پدرش میخواد بز خری کنه،کلی کمتر از سهمش برداره ازش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خونه داده وظیفش بوده ، بچه بیاری باید پشتش باشیاین مغازه هم شریکی خریده با پسرش، اینم دستش خالیه اس ...

اینکه وظایف اونها چی هست و عمل نمیکنن و یا میکنن در حیطه عملکرد من نیست ...من نمیتونم به کسی بگم باید بدی !

از نظر قانونی هم که نمیتونم بگم پس نشون میده که باید این موارد دلی باشه...

من فقط میتونم خودم و انتظاراتم را در موردش حرف بزنم.نظر شخصیمم همون بود

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

اینکه شما میگید کمک نیست حقتونه و باید بدهچجوری احاره نمیگیرید و دارید قسطش میدید؟؟همون اول باید شرط ...

همین..اینقدر حرص میخورم،،میگم چجوری داری ۶ ساله قسط میدی و یه کلمه به بابات نمیگی اجاره را بده تا بدی جای قسط.خب تو پس اندازتو زمین کردی که به دردت بخوره

بحث کمک نیست

همسرت باید حق خودش را بخواد مغازه شریکی خریدن فسطش میده پس در اجاره اش هم شریکه

منتهی اینو از من بشنو که شما کلمه ای به زبون بیاری همین شوهر مظلومت تیکه تیکه ات می کنه که حق نداری به مادرپدر من بگی بالای چشمشون ابرو

در مورد کمک هم، من شخصا توقع کمک ندارم منتهیییییبی سر پیری و‌کوری شون اونها هم نباید توقع کمک داشته باشند!

بی توقعی دو‌طرفه است

همون‌جوری که من با سختی و بدبختی مشکلاتمو حل کردم آنها هم زحمت بکشند  مشکلاتشونو‌ ، درد و گرفتاری شونو حل کنن

و خدا برای من کافیست.....
عزیزم ما کمک نمیخوایم،،من میگم حق همسرم از مغازه را بهش بده..بعدم دور و بر ما همه به پسراشون خونه می ...

من فکر نکردم آپارتمان خفن دادن...خونه هر جی بوده برای من تشکر داره صرفا مگر اینکه شرط ازدواجم باشه...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

همین..اینقدر حرص میخورم،،میگم چجوری داری ۶ ساله قسط میدی و یه کلمه به بابات نمیگی اجاره را بده تا بد ...

باید بگیرید الان

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
چقد بی رحمه ب شما نده ب کی بدهحالا برا ما برعکسه پدرشوهرم هیچی نداره

بعد خونه ما برعکسه،،بابام اینقدر بهمون میده که نگو،،میگه اینکه قراره بعد از مرگم بخورید،،حالا بخورید که کیف زندگیتونو بکنم و غصه اتون رو نبینم..میدونم به بابام بگم سریع برامون یه کاری میکنه ولی نمیخوام بابام شوهرمو بداره