2789
عنوان

اگه پدرشوهرتون پولدار باشه ولی همسرتون دستش تنگ باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 90 پست
به خداوندی خدا،تاحالا نشده یکبار دم از نداری بزنیم جلوشون،،از بس خدا بهمون لطف داشته جوری زندگی کردی ...

از یه در دیگه وارد شین بگین سهم مارو بخر میخوایم کار دوم راه بندازیم چون پولمون اینجا خوابیده ما هم نیاز به شغل دوم و درآمد بیشتر داریم

اینکه شما میگید کمک نیست 

حقتونه و باید بده

چجوری احاره نمیگیرید و دارید قسطش میدید؟؟

همون اول باید شرط میزاشتید اجاره نصف بشه تا بره پای قسط هاش

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای چه نامرد.

یعنی خودش نمیدونه که شوهرت هم سهم داره؟

شایدم با خودش میگه بهش خونه دادم و این اجاره حق خودمه

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
کاملا نظر شخصی هست و میتونه خیلی مخالف داشته باشه ولی خب نظر من هست دیگه:من اگر پدر همسرم که از اتفا ...

عزیزم ما کمک نمیخوایم،،من میگم حق همسرم از مغازه را بهش بده..بعدم دور و بر ما همه به پسراشون خونه میدن،اصلا چیز عجیب و زیادی برای ما نیس،بعدم پدر من در خاستگاری شرط کرد که دختر به اجاره نشین نمیده،،پدرشوهرمم گفت منم نمیزارم پسرام اجاره نشین باشن،تازه خونه ای که به ما دادن خیلی قدیمی و سطح پائینه..فک نکن یه آپارتمان خفن بهمون داده

کاملا نظر شخصی هست و میتونه خیلی مخالف داشته باشه ولی خب نظر من هست دیگه:من اگر پدر همسرم که از اتفا ...

خونه داده وظیفش بوده ، بچه بیاری باید پشتش باشی

این مغازه هم شریکی خریده  با پسرش، اینم دستش خالیه استارتر هم  توقعی نداره  میگه غازه رو که شریکن بده بچش توش کار کنه یا حداقل نصف اجازه رو بهش بده

بین گله هاتون خونه ای ک داده هم حساب کنین

اگه اون خونه داده،،بابای منم همه ی جهازو داده تازه با یه ماشین،،اونم بیاد حساب کنه همش؟؟یا منت بزارع؟؟تازه خونه برای اون همیشه پوله،،ولی جهاز برای پدر من دیگه پول نمیشه..همچین کار بزرگی هم نکردن،،خونه هم به نام نزدن،،اگه فردا بگه باید برید هم ما باید بلند شیم بریم

اجاره باید ب شوهرت بده چون حقشه مغازه شراکتی از من ب شما نصیحت با فامیل تو هیچچچچچ چیزی حتی یه بشقاب ...

اره عزیزم،آدم با پدر خودشم نباید شریک بشه،،حق خوری که آشنا و غریبه نمیشناسه

اگه جای شما بودم ،مغازه رو با هر ترفندی بود می‌گرفتم.

حالا مثلا میگفتم خودم میخام ازت اجاره کنم،یا هر چی.

بعد کاری که می‌خواین انجام بدین رو انجام بدین،به همون اندازه که به شما نصف اجاره رو نداده،همون قدر نصف اجاره اش رو نمی‌دادم.

اصلا ازش بگیرید،خودتون اجاره بدید،پول رهن و اجاره اش کلی کار بندازه.

بدون رودربایستی و با احترام ازش میخاستم حقمو بده

https://www.karzar.net/136819 کارزار خروج افغان ها  لطفا وارد بشید فقط دو دقیقه وقت میگیره.ولی کشورمان و آینده و امنیت خودمون و بچه هامون رو نجات میده
استارتر بخاطر خونه چیزی نمیدهاگه خودش شعور داشت کمک میکردنمیشه خودت درکنار همسرت کار کنی؟

عزیزم من فعلا دانشجوام،،بعذم همسرم اصلا دوست نداره من تو خونه خرج کنم،،همیشه هم میگه سرکارم بری پولت برای خودته،،نمیزارم یه قرون برای خونه هزینه کنی