2789

خانوما سریع نگید توقع نداشته باشید،یه لحظه متن زیر رو بخونید و بگید بهترین کار چیه؟

همسرم شغل داره ولی درامدش در حد زندگی پایه اس،بدون هیچ خرج اضافی..یعنی اگه یه ساندویچ تو ماه از بیرون بگیری،ممکنه برای آخر ماه کم بیاری..

از طرفی همسرم یه مغازه رو با پدرشوهرم شریکی خریدن و چندین ساله داره قسط وام میده برای اون مغازه(برای خرید مغازه غیر از پس اندازش یه وام گرفته)الان حدود ۵،۶ سال داره میگذره و تا حالا پدرشوهرم نکرده حداقل اجاره مغازه را یکمش را به شوهرم بده،،هیچییی،،بعد الان یکساله همسرم به پدرش میگه مغازه را بده تا کار دوم راه بندازم،دستم تنگه،،اونم نمیده و هی بهانه میاره که سه ماه دیگه،شش ماه دیگه،یکسال دیگه،،در کل نمیخواد بده.همسرمم روش نمیشه بگه حداقل یکم از اجاره را بده.بعد خیلی هم پدرش منت میزاره،همون چندبارم که گفته مغازه را بده،میگه دیگه بهت خونه دادم برو باقیه را خودت درست کن.اصلا هیچ جوره کوتاه نمیاد،هرچی بگی یه چیز دیگه میگه..شما بودین چیکار میکردین؟؟درمورد کار بیرون هم،شغل همسرم چرخشیه برای همین کارهای بیرون قبول نمیکنن بره،میگن یا باید صبحا ثابت بیای یا بعد ازظهر که خب نمیشه..

پدر همسرم بسیار ثروتمنده،همه هم میبینن و میدونن.هر چند مثل فقیرا زندگی میکنه و مغزش فقیره... و ما از قسط و چک و بدهی و بی پولی نمیدونیم چکار کنیم.

از فکر پدر شوهرت بیا بیرون ک کمک کنه

خدایا شکرت ...

به ما که میرسن زرنگن ، چند وقت پیش مادرشوهرم زمین فروخت بالای دومیلیارد پول گرفت یواشکی به برادرشوهرم واسه خونه سازیش کمک می کنه در حالیکه ما هم مشغول خونه سازی هستیم به ما هزار تومن نمیده کاریش نمیشه کرد درحالیکه بی پول بود شوهرم کمکش می‌کرد ولی خانوم الان مارو نمیشناسه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب مگه نمیگین شریکی پس بحث کمک نیست حق خودتونه  

یعنی سند یا قولنامه ندارن ؟؟ 

اون مغازه رو اجاره هم بدید مبلغ اجاره‌ش بر اساس دانگ هر کس تقسیم میشه ،  

بخدا چه چیزا که از ظلم و حق خوری هم خون ها بهم ،  اینجا میشنوم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
پدر همسرم بسیار ثروتمنده،همه هم میبینن و میدونن.هر چند مثل فقیرا زندگی میکنه و مغزش فقیره... و ما از ...

اونم ۵،۶ تا دیگه مغازه داره غیر از اونی که با شوهرم شریکی خریده.همشون هم دست مستاجره و اجاره میگیره،،تازه ما شهر بزرگ هستیم و اجاره خیلی بالاس...من توقع کمک ندارم،،توقع دارم سهم شوهرمو بده.نه اضافه بر اون

به ما که میرسن زرنگن ، چند وقت پیش مادرشوهرم زمین فروخت بالای دومیلیارد پول گرفت یواشکی به برادرشوهر ...

به خداوندی خدا،تاحالا نشده یکبار دم از نداری بزنیم جلوشون،،از بس خدا بهمون لطف داشته جوری زندگی کردیم که فکر میکنن خیلی اوضاعمون خوبه،،نمیدونن که شوهرم چقدر استرس داره،چقدر همش تو فکره..خب من غصه میخورم..میگم لامصب اگه خودت پول نداشتی یه چیزی،،خوبه نصف مغازه مال توعه

خب مگه نمیگین شریکی پس بحث کمک نیست حق خودتونه یعنی سند یا قولنامه ندارن ؟؟ اون مغازه رو اجاره هم ب ...

همیننن،،قربون آدم چیز فهم،،منم میگم حق همسرمه..خدا میدونه چندشب پیش به همسرم گفتم،،من راضی نیستم یه قرون از حیب تو بره تو اون خونه..گفت خودمم راضی نیستم،ولی چیکار کنم که نمیشه با پدرم بجنگم..چرا سند هم داره به اسمش

کاملا نظر شخصی هست و میتونه خیلی مخالف داشته باشه ولی خب نظر من هست دیگه:

من اگر پدر همسرم که از اتفاق،بسیار پولدار هم بود، کمکی نمیکرد، انتظار نداشتم ازش...

چون باید این موارد دلی و قلبی باشه...

حالا که خونه به پسرش داده که دیگه هیچی ... 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

خب مگه نمیگین شریکی پس بحث کمک نیست حق خودتونه یعنی سند یا قولنامه ندارن ؟؟ اون مغازه رو اجاره هم ب ...

به خدا بابای خودم همیشه میگه از مال پدر باید بیاد پیش بچش،،نه برعکس..ولی اینا به رو خودشون نمیارن..بعد چه خرجا که خودشون نمیکنن،،خب من غصه همسرم رو میخورم..سالی ۴ جفت کفش دو،سه تومنی برا پسر تو خونشون میخرن،مدرسه غیر انتفاعی از اون گرونا میفرستن،کلی خرج کلاس های اضافه و خوراکی های خارجی براش میکنن،ولی همسر بد بخت من که داره زندگی میچرخونه را هیچ کمکی نمیدن..

درباره اینکه قسمتی از اجاره مغازه رو بده به شما نمیشه چون خونه داده بهتون

اون حق همسرمه،،الانم چند ساله داره تنهایی اجاره را میگیره..خودش باید به فکر باشه بده که نمیده