2777
2789
عنوان

زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 41 پست
دوم رو من خودم اوقات بیکاری باهاشون کار کردم ضرب رو هم یادشون دادم با حروف زبان

حتی خیلی از معلمینی که سوم درس میدن با نحوه آموزش ضرب به شیوه کتاب آشنا نیستن یا به خاطر پیچیدگی و زحمت زیادی که داره بیخیال میشن.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😕😕جدی؟ خیلی بد شد؟

دیگه مبحث ضرب رو ادامه ندید باهاشون. 

فقط مطالب دوم و الگویابی رو تقویت کنید. بحث احتمالها خیلی مهمه. و ...

دیگه مبحث ضرب رو ادامه ندید باهاشون. فقط مطالب دوم و الگویابی رو تقویت کنید. بحث احتمالها خیلی مهمه. ...

باشه .ممنونم دو هفته ای هست راستش سرم شلوغ بود زیاد باهاشون کار نکردم میخاستم دوباره ادامه بدم ک خب کفتین ادامه ندم ...مرسی

باشه .ممنونم دو هفته ای هست راستش سرم شلوغ بود زیاد باهاشون کار نکردم میخاستم دوباره ادامه بدم ک خب ...

سوم رو گفتم ورود نکنید. دروس دوم و املاهاشون هم کار کنید. روخوانی و روان‌خوانی و...

قربونت😂💗

سلام دوست خوبم

ما یه گروه زبان تو تلگرام داریم که توش رفع اشکال می کنیم و فعالیت روزانه مون رو گزارش می کنیم. اگه خواستی عضو شی بهم درخواست دوستی بده برات لینک دعوت بفرستم

میخواستم الان تاپیک‌بزنم مرسی خودت زدی 😂♥️منم لایک کنین

سلام دوست خوبم

ما یه گروه زبان تو تلگرام داریم که توش رفع اشکال می کنیم و فعالیت روزانه مون رو گزارش می کنیم. اگه خواستی عضو شی بهم درخواست دوستی بده برات لینک دعوت بفرستم