2777
2789
عنوان

حاضر جوابا بیاید سرییییع

118 بازدید | 13 پست

آقا یکی از اقوامم که خیلی برام عزیزه یخورده تپله

بعد امروز با هواپیما میرفتن مسافرت همسفرش استوری میزاره میگه  دیدید هندونه تو جعبه مربعی چه فشاری بهش میاد

حالا وضعیت فلانی ام همینجوره...

من خیلییی بدم اومد

اون بنده خدام اینستا نداره خیلیم دل نازکه میشه یه جوابی بگین بهش بگم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بگید چون شبکه مجازی نداره وشمارو زیاد نمی بینه اشتهاش بازشده 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

سگ تو روح شوهرش

مشخصه ندید بدید هست

برا اولین داره با هواپیما میره؟

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
سگ تو روح شوهرشمشخصه ندید بدید هستبرا اولین داره با هواپیما میره؟

طرف مَرده 

نه اتفاقا پولدارن

از اقوام دورن واسه همین همیشه از بالا به پایین نگاه میکنن به ما

طرف مرده بعد خودشم خیلی لاغرهمیخوام یه جواب مثل حرف خودش بدممثلا بگم فلآن چیزو دیدین چجوری میسوزه؟ ح ...

بگو خدا کوه رو میبینه  به همون اندازه برف رو میندازه روش

این که یه هواپیماس،اگه جت شخصی داشتی مطمعنا تا ماتحتتم،استوری میزاشتی برادر(یا بجا جمله دوم بگو مطمعنا از ماتریکس برج مراقبت خارج میشدی)

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
طرف مَرده نه اتفاقا پولدارناز اقوام دورن واسه همین همیشه از بالا به پایین نگاه میکنن به ما

گوه خورده مرتیکه بی شرف

سگ آشغال وقتی به زن خودش رحم نمیکنه و استوری میکنه

هیچ گوهی نیس جز یه بی شرف