2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسپرم اهدایی می‌گن قانونی نیس

من رفتم تو استفتاهات خوندم هم قانونی هست هم شرعی...

بازم از مرجعت بپرس 

من مرجعم رهبری هست نوشته بود مشکلی نداره...

در حالتی که توسط یه وسیله در رحم زن تزریق بشه 

❤❤❤
جنین اهدایی نمیخام که فردا هر گورخری از راه رسید بگه بچت شبیه تون نیش

راهت اسپرم اهدایی هست 

بعدشم بچه اگر جنین اهدایی بگیری میگی به جدش رفته به شما چه مثلاً 

طرف خودش سفید پوسته یهو بوش سیاه میشه تو اجدادش زن بوده 

بعدشم من خودم بچه دارم ولی پسرم مریضه هر روز مارم گریه وغصه هست میگم خدایا بمیرم این شفا پیدا کنه منم عاشق بچه بودم الان آرامش زندگی ندارم آسایش ندارم هیچ وقت زوری نخواه بگو خدایا خبرم درش هست عطا کن 

بچه مسیولیت و محدودیت داره شیذینیش کم تر از این هاست ونگران ایندش باید باشی 

تهش هیچ راهی نشد یک بچه به سرپرستی بگیر که ثواب دنیا و آخرت داره 

بهترین بچه رو داشته باشی بتونی خوب تربیت کنی تهش می‌ذاره نیره حتی زمان مرگت یا نیازت شاید بتونه سر پیری به داداش برسه 

اول و آخر زن و شوهر باهم هستن حتی پدرومادر خواهر برادرم نمی‌مونه اگر شوهرت خوبه این دل رو ازش نشکون فک کن خودت مشکل داری اصلا 

فردا جدا شی شوهر بد بکنی یا بچه سر یا مریض داشته باشی پشیمون میشی 

عزیزم اگه جنین اهدایی خواستین بگیرین نیازی نیس کسی بفهمه 

اصلا نمیخواد کسی رو در جریان دکتر رفتنتون بذارید بگید اره یه دکتر گفته حل میشه مشکل 

بعدا اگه بتونید یه مدت برید شهر دیگه اونجا جنین اهدایی بگیرید بعدم بگید بچه خودمونه 

به کسی چه مربوط 

هیچ کی هم نفهمه حتی بچه هم نفهمه راز بین خودتون