2777
2789

راحت شه  

یعنی من نمیدونم باید چیکار کنم😐😭

خسته شدم بابا🫠 من خونه خراب کن نیستم

ونخواهم بود حتی برام سخته یه مرد که یکی دیگه تو 

زندگیشه میاد بهم ابراز علاقه میکنه

جریان اینه من یه آقایی همو دوست داشتیم 

یسری اختلافات پیش اومد ومن ردش کردم

اونم از لج من رفته نامزدی کرده 

این موضوع جوریه که کل فامیل میدونه این آقا به من

علاقه داره😢 من چ حضوری چه پشت گوشی مداووم ردش کردم

حتی آخرین بار براش آرزو خوشبختی کردم  گفتم نامزدت عاشقته حیفه ازش جدا نشو من تو به درد هم نمیخوریم

توحتی اخرین انتخابمم نیستی 

ولی جوری که میشنوم قصد داره از نامزدش جدا شه

و دوباره بیاد خاستگاری من😐💔

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌

بدم میاد چون زنم همه منو مقصر میدونن 

باکسی باشین که دوستون داشته باشه

ن زن ساده که فقط میخواد شوهر کنه

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌

اگه دوست داشت نامزد نمی‌کرد حتی به لج خودتو گول نزن تو زندگی هم حتما برای لجت میخواد خیانت کنه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب این دیگه به تو ربطی نداره، تو اونجور که شایسته بوده رفتار کردی

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن
اگه دوست داشت نامزد نمی‌کرد حتی به لج خودتو گول نزن تو زندگی هم حتما برای لجت میخواد خیانت کنه

من برام مهم نیست 

اینکه تو فامیل چون دخترم وتو جامعه منو مقصر میدونن بدم 

میاد همون بالا نوشتم بهش گفتم نمیخوامت شما باز میگی خودتو گول نزن

مشکل اینه که هی بهش توضیح میدی و سعی میکنی مجابش کنی تو رو ول کنه

یه چیزایی کار کلام نیست، وقتی حرف میزنی فک میکنه فرصت بحث و توجیه تو رو داره

کلا بلاک کن، رو خوش نشون نده، ندیده بگیرش

محل نده، سعی نکن درست و غلط یادش بدی

بذار بدونه جایی تو زندگیت نداره

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

محل سگ بهش نده 

طلاقم گرفت حتی خونه راش ندین 

اینی که به خاطر خودش زندگی یه دختر دیگه رو خراب میکنه ادم نیست و اه اون دخترم پشت زندگیشه ،سر خودش نیاد سر بچش میاد 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

این دوتا رو نشونش بده "👍🖕🏻" ۴ تا فهش آبدار هم بدی دیگه حله خودش میره دیگه نمیاد

خیلی بدتر از اینارک گفتم با زبون خوش نا خوش

حتی شده از  ۱شب ۶  باهام حرف میزد

چون قبلا بلاکش کرده بودم ترجیحم حرف زدن وراضی کردنش بود

که بره سراغ زندگیش بحث ۴ ساله

من برام مهم نیست اینکه تو فامیل چون دخترم وتو جامعه منو مقصر میدونن بدم میاد همون بالا نوشتم بهش گفت ...

پس بلاک و تمام 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇