2777
2789
خدا رو شکرررررر هزاران مرتبه شکر که خوب خوب شدن پدر محترمتون انشالله سایشون مستدام باشه به حق امام ح ...

قربونت برم گلم انشالله هرچه زودتر دایی شما هم این روزا به خوبی و خوشی تموم کنه خیلی سخته میدونم

پدرم دو جلسه آخر حالت تهوع و استفراغ داشت و شکم درد

بعد هر تزریق دارو شکمش درد میکرد 

موهاش خداروشکر نریخت چون کلاه میذاشتن

یکیم دستاش و پاهاش به شیر دستشویی یا سرامیک وقتی میخورد لمس میشد انگار برق میگرفت بخاطر همین جوراب و دستکش داشت همیشه

همینا بودن عوارضش البته لمس شدن دیت و پا هنوزم هست که دکتر دارو نوشته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خود خدا زودتر دایی منم خوب بشه ممنونم عزیزم از قوت قلبی که دادی

روزای سختی پیش رو دارید فقط صبر داشته باشید و به خدا توکل کنید انشالله که به خیر و خوشی تموم بشه 

یا خود خدا زودتر دایی منم خوب بشه ممنونم عزیزم از قوت قلبی که دادی

نگران نباش گلم بلاخره داروی شیمیایی وارد بدن بشه رگ هارو تحت تاثیر قرار میده 

توکلتون به خدا باشه بهش روحیه بدین و جلوش کم نیارین

آجیل و آب سیب و چایی و زنجبیل بعد اومدن از تزریق بهش بدین بدنش سم زدایی کنه یکیم آب انار طبیعی

نگران نباش گلم بلاخره داروی شیمیایی وارد بدن بشه رگ هارو تحت تاثیر قرار میده توکلتون به خدا باشه بهش ...

ممنونم عززززیز دلم 

چقدر شما مهربونی آخه

به دایی گفتم پدرتون همین بیماری رو داشتن خوب شدن 

کلی انرژی مثبت گرفت و امیدوار شده که خودشم زود خوب میشه

ممنونم عززززیز دلم چقدر شما مهربونی آخهبه دایی گفتم پدرتون همین بیماری رو داشتن خوب شدن کلی انرژی مث ...

قربونت برم گلم خودم که این روزهارو تجربه کردم حال الانتون رو درک میکنم انشالله که به حق این ماه محرم هرچه زودتر دایی شماهم از این بیماری خلاص بشن❤️