2777
2789
عنوان

نی نی سایت

135 بازدید | 15 پست

سلام خانم ها

وقتتون خوش و عالی

سوالم اینه از نی نی سایت چی یاد گرفتین 

خودم خیلی چیزها 

مثلا یه خانمی گفتن استخر گرون و خلوت میرن 

ایده های زیادی گرفتم اگه یادم اومد اضافه می کنم

لطفا شما هم مشارکت کنین

متوجه شدم که آدم ها میتونند بدون اینکه باشما نسبتی داشته باشند ،شما را دیده باشند یا باهاشون حتی در چت هم کلام شده باشید ،خوره مغزیشون باشید 

دیدم که میگما 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من حقیقتا دوستان و هم صحبت های زیادی پیدا کردم و ازشون آموختم ...

حتی یه دختر ۱۷ ساله که در خصوصی از خودش میگفت و بسیار آدم سطح بالایی بود و دوست داشتی ساعت ها باهاش گپ بزنی....

اینجا دانشگاه هست که میتونی یاد بگیری اگر دنبال صفحات خوب باشی(هر چند کم هست)

بزرگانی مثل بانوآرتمیس خیلی به من ایده دادن ...

مامالی ...

و گنج های دیگه 👌👌😍😍

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

هر چیزی رو باور نکنم سریع قضاوت نکنم احتیاجی نیست هر جایی نظر بدم یا هر تاپیکی پست بذارن

👏👏👏

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

@تیبره @آنالیزا مرسی دوستان از مشارکتتوناز تجربه خوشایند و حس خوبم بگین لطفا

خواهش میکنم جانم 

تجربه خوب 

من همیشه گفتم این سایت را مثال یک دانشکده میبینم 

که کلاس های متفاوتی مرتبط با عقاید ،دیدگاه و اخلاقیات هر خانواده برای ما مطرح میشه و راحت میتونیم از مشکلات و معضلات افراد جامعه‌ آگاه باشیم 

من سعی کردم از اتفاقات بدی که برای افراد رخ داده درس بگیرم و ورژن بهتری از خودم را ارائه بدم 

من از ناملایمات ،مشکلاتشون ،کم لطفی هایی که در حقشون شده 

بی احترامی هایی که به لحاظ ظاهر ،شغل ،فرزند ،میزبان یا میهمان بودن برای افراد این‌جا پیش اومده بعنوان یک درس 

و الگو استفاده کردم تا من اینچنین نباشم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
هزار آفرین خیلی نکته ارزشمندی بود💐

متشکرم 

موفق باشید عزیزم ❤️ 

یاد گرفتم هیچ سوالی رو نباید این جا پرسید چون کاربرای سن بالا رفتن بیشتر کاربرا سنشون زیر ۲۰ هست 

هرچی از مشکلاتت بگی آخر به خیانت ربط میدن🙁

سر این موضوع یه بار رفتم زیر سرم توبه کردم دیگه تایپک نزنم

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

باورتون میشه خیلی از آدمهایی که باورم نمیشد باشن اینجا دیدم 

کسایی که میفتن دنبالت و هر چی میگی بابا بیخیال فقط یه نظر دادم باز ول نمیکنن

ادمهایی که فکر میکنن خیلی میفهمن و تو با تجربه ای که داری میفهمی چیزی نمیدونن 

آدمهایی که خلا معروفیت دارن 

آدمهایی که خیلی دروغ میگن یا باور کنید فحش هایی شنیدم اینجا که در عمرم نشنیده بودم و خلاصه عجایب صنعتی دیدم در این سایت

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من نظرمو به عنوان یکی از آقایان سایت میگم 

بیشترین موارد رو از روحیات خانم ها یاد گرفتم که بعدا موقع ازدواج و زندگی مشترک به دردم خورد 

باعث شد یکی از عادت های خیلی بدم رو ترک کنم 

و خیلی چیزهای دیگه

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اونی که اومده تو این سایت مشکلشو مطرح کنه، مشاور برو نیس، بیخودی نگین برو مشاوره 
من نظرمو به عنوان یکی از آقایان سایت میگم بیشترین موارد رو از روحیات خانم ها یاد گرفتم که بعدا موقع ...

ببخشید حواسم به آقایون نبود

بیشتر تجربیات خوشایند و حال خوب کن میخواستم 

مثل همون که ابتدای تاپیک گفتم

دوستان خیلی عمیق راهنمایی کردن