2777
2789
عنوان

کمک خواهشا قطع شیر شب کودک یکساله که دندوناش خراب شدن از شیر شب

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 28 پست
چرا فکر میکنی قطره‌ آهن خراب نمی‌کنه؟ ایرانی خارجی نداره. اگه همینطوری بهش دادی و بعدش آب نخورده و ب ...

قطره اهنای خارجی خراب نمیکنن یسریاشون سرنگ ژله ای دارن مستقیم ببری داخل دهن بچه که ب دندون نخوره شیر شب خیلی تاثیر دارع خواهر شوهرم قطره اهنو کلا هیچ ویتامینو دارویی ب بچهاش نداد تا دوسالگی شیر داد هیچکدوم از دندوناشون سالم نیست تمام پوسیده و سیاه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم جنس دندونها هم بستگی داره که بیشتر ارثی هست دخترم انقدر مراقبت کردم آخر هم با بی هوشی درستش ک ...

بله درست میگین ولی خیلی ناراحت کنندس بچه یکسالش نشده ۴ تا دندون داره هر چهارتا خراب شدن😭😭😭

قطره اهنای خارجی خراب نمیکنن یسریاشون سرنگ ژله ای دارن مستقیم ببری داخل دهن بچه که ب دندون نخوره شیر ...

من به پسر بزرگم آهن خارجی میدادم دندوناش شروع به تغییر رنگ کرد. با اینکه مراقبت هم میکردم. دیگه قطع کردم هیچ قطره‌ای بهش ندادم. رنگ دندوناش برگشت. 

شبیه مورد شما فقط یه نفر اطرافم داشتم. اونم دکتر بهش گفته بوده علتش قند بالای شیرشه. نشونه دیگه‌شم چاق شدن زیاد بچه و بی‌قراریش بود. 

آره عزیزمهم با شیر خوابشون میبرد هم شب بیدار میشدن شیر ‌میخوردن

خدا حافظشون باشه عزیزم. از الان رعایت میکنم قطره آهن را. امیدوارم بیشتر نشه. ولی خیلی دلم میخواد شیر شب را قطع کنم

خدا حافظشون باشه عزیزم. از الان رعایت میکنم قطره آهن را. امیدوارم بیشتر نشه. ولی خیلی دلم میخواد شیر ...

زنده باشی عزیزم

همچنین کوچولوی شما

اگه میخوای شیر شبو قطع کنی چند شب اذیت میشی بعد عادت میکنه. هرچند بهتره این کارو توی پاییز انجام بدی. الان هوا خیلی گرمه.