خیلی وابسته به شیر هست . زیر سینه ام حتما باید بخوابه تا صبح چندبار باید بیدار شه بخوره اگر سینه ام دهنش نباشه خیلی بی قراری میکنه.از گرسنگی هم نیست.چک کردم وقتی هم خوب غذا میدمش قبل خواب هیچ تاثیری نداره. دندوناش خراب شده😭😭خیلی ناراحتم.نه آب میخوره نه اجازه میده بغلش کنم راه برم که بخوابونمش. راهکاری دارید.؟
راه بردن بچه یساله میدونی چقد سخته از کتو کول میوفتی کاش ب گهواره و پستونک عادتش میدادی از اول
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مطمئنی از شیر شب خراب شده؟ پسر کوچیکهم تا آخر 2 سالگی شیر شب خورد ولی اصلا دندوناش خراب نشد. پسر بزرگمم تا 14 ماهگی شیر شب میخورد. اصلا دندوناش مشکلی پیدا نکرد. حواست بوده قطره آهن به دندوناش نخوره؟
والا دخالتای بقیه و اینکه پستونک ضرر داره اجازه ندادن پستنک بدمش. گهواره ام اصلا دوست نداشت از اول.ن ...
من از همون اول دادم خیلی خوبه ارام بخشه برای بچه و تاثیر زیادی تو خوابش داره خواهرشوهرمم دختراشو تا ۲ سالگی شیر میداد هر دو یدونه دندون سالم ندارن
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
اره قطره های آهن الان که خراب نمیکنن. ولی شیر شب خراب میکنه😔😔
چرا عزیزم خراب میکنن مگه اینکه خارجی باشه اونایی که بهداشت میده خراب میکنن
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
اره قطره های آهن الان که خراب نمیکنن. ولی شیر شب خراب میکنه😔😔
چرا فکر میکنی قطره آهن خراب نمیکنه؟ ایرانی خارجی نداره. اگه همینطوری بهش دادی و بعدش آب نخورده و با دستمال دندوناشو تمیز نکردی برا همونه نه شیر شب. لااقل تجربه من روی پسرام اینو میگه. پسر بزرگم یه مقدار دندوناش تغییر رنگ داد از قطره آهن. وقتی متوجه شدم دیگه بهش ندادم. پسر کوچیکهمو که اصلا قطره آهن ندادم.
والا دخالتای بقیه و اینکه پستونک ضرر داره اجازه ندادن پستنک بدمش. گهواره ام اصلا دوست نداشت از اول.ن ...
ربطی به شیرت نداره که جنس دندوناش خوب نیست
پسر من تا ۲سال و خورده ای شیرخشک خورد
دخترمم تا ۲سال شیر خودمو خورد
دندوناشون خراب نشده
بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست