2777
2789
عنوان

بچه ها چرا موج های آبی اینطوریه😐

440 بازدید | 31 پست

اول اینکه نفری ۳۵۰ بلیط میدی به کنار 

پرسنل به شدت بداخلاق که هر لحظه ممکنه بگیرن خفت کنن

به قدری شلوغه که باید واسه یه سرسره راحت ۲ ساعت سرپا وایسی...کل تایمت سر یه سرسره میره.

کاش یه ظرفیتی باشه بیشتر از اون دیگه بلیط نفروشن...راحت ۳۰۰ نفری خانوم اونجا بود...من دیگه یبار بیشتر سرسره نرفتم فقط رفتم تو آب شنا کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب زائرم زیاده تو این فصل بی دلیل نیست 

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 

من همش فکر میکنم بچه ها جیش میکنن تو آب یا حتی بزرگترا و پیرا

حس میکنم تمیز نیستن

چندشم میشه باز برم 🥶🤒

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.

ب مندخیلی خوش گذشت البته ما با بچه های مدرسه بودیم و خییلییییی شلوغ بود جمعه هم بود..پرسنل خیلی بداخلاق بودن ب قول شما خیلی بی حوصله ان

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

یادش بخیر من رفتم بلیطش 15 بود

50 دادم سارژ

چون تو راه بلیط خریده بودم 

اونم شاکی شد مسؤل بلیط فروشی 

مسولان مودب و مهربون بودن

فقط همون در ورودی 

یه خانمی خودداری کرد از چسب زدن طلاها ش 

و اونم داشت متقاعد ش می‌کرد 

اون موقع تو خرداد شلوغ نبود خیلی 

یعنی من اذیت نشدم