2777
2789
عنوان

هر سوالی داشتی ازم بپرس 🥸

141 بازدید | 14 پست

لطفا هر کی تجربه ای یا مهارتی داره اینجا بنویسه تا دیگران ازشون سوال بپرسن و اطلاعات کسب کنن❤️🫂 

از خود من میتونید در مورد 

تجربه شخصیم از کاپ قاعدگی 

و پرسینگ بینی 

و اگر سوالی در مورد خاستگاری و این چیزا دارید بپرسید 

و لطفا کسی که دانشی در مورد ضد افتاب بی رنگ داره پست بزاره ازش سوال دارم☺️❤️

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بین بحثتون خواستم بپرسم ببینم تا حالا خوابی دیدین که یه نشونه باشه؟🥲

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

سلام من سوالم درباره رابطه عاطفیه می‌خوام نظرتون رو بدونم لطفا همه جواب بدین یک هفته است کات کردیم ( ...

عزیزم شاید شمارشو عوض کرده یا از مجازی خسته شده یا حال روحیش خوب نیست میخواد از گوشی دور شه

نگران نباش قشنگ

مسیحی ام✝️
سلام من سوالم درباره رابطه عاطفیه می‌خوام نظرتون رو بدونم لطفا همه جواب بدین یک هفته است کات کردیم ( ...

بنظرم اگه کات کردی دیگه باید بیخیالش شی پیگیرش نباش شما زنگ هم زدی اگه میخاس میتونس بهت دپباره زنگ بزنه اگر نگران حالشی اگ دوست مشترکی چیزی داری قایمکی حالشو بپرس ک فقط مطمئن بشی بلایی سرش نیومده ولی دیگه پیگیرش نشو

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻
بین بحثتون خواستم بپرسم ببینم تا حالا خوابی دیدین که یه نشونه باشه؟🥲

من خابام اصلا تعبیر نمیشه ولی دوبار خاب معنی دار دیدم و هر دوبار حس کردم ک نشونس و واقعا هم بود بجز این دوبار همه خاب هام بی معنی و بدون تعبیرن 

ممنونم عزیزم آره با اینکه حالم خوب نیست ولی کلا سعی میکنم خودمو مشغول کنم خیلی دلم رو شکسته ... اما ...

نه تو فقط دلتنگ شدی چون از یه رابطه عاطفی بیرون اومدی و بهش عادت کرده بودی سخته برات باور کنی نیست تا جایی که میتونی سرتو مشغول کن مدیتیشن کن شمع و عود روشن کن

مسیحی ام✝️

من خیلی لاغرم قدمم بلنده خیلیم بدغذام

باشگاه چی برم یه بدنم یذره خوش فرم بشه؟

بعد من سینه هام کوچیک هست خودش،میترسم برم باشگاه همینم محو بشه

(یکی بیاد بگه چرا از سینه هات حرف زدی شیلنگو میگیرم روش پس منو ریپلای نکن که جفتمون تعلیق شیم)

بنظرم اگه کات کردی دیگه باید بیخیالش شی پیگیرش نباش شما زنگ هم زدی اگه میخاس میتونس بهت دپباره زنگ ب ...

اره عزیزم منم فقط می‌خوام بدونم حالش خوبه نمیخوام پیگیرش باشم که چیکار می‌کنه متاسفانه دوست مشترکی نداریم