2777
2789
عنوان

لطفا اگه کسی تعبیر خواب بلده بیاد

80 بازدید | 17 پست

دیشب خواب دیدم که دارم گریه می کنم و به جای اشک خون گریه می کنم چند جای بدنم چاقو خورده بود و خون می اومد تعبیرش چیه؟

‌                                                                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوابت باطله خون اومده

منم بگم میتونی تعبیرکنی؟خاب دیدم ی خانمی تویه ی جای نمیدونم مذهبی مجلس بود ۳تابچه کدمیک اندازه هم گذاشت رو پام گف نگهشون دار بعوم ازم گرفتنشون کنارم نشست بهشون شیر داد منم البته ۵ساله درانتظارفرزندم خابم چ معنی داره بنظرت

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

خوابت باطله خون اومده

یه نفر خواب دیده من آرایش کردم خوشگل شدم یه دسته گل تو دستمه بنظرت تعبیرش چیه؟؟؟خودم هم خواب دیدم همسایه چند کیلو خیار سبز بهم داد

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
منم بگم میتونی تعبیرکنی؟خاب دیدم ی خانمی تویه ی جای نمیدونم مذهبی مجلس بود ۳تابچه کدمیک اندازه هم گذ ...

به همین زودی حامله میشی 

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
خوابت باطله خون اومده

خون از چشمم می اومد.هر جایی از بدن که توی خواب خون بیاد خواب باطله؟

‌                                                                                         

یه نفر خواب دیده من آرایش کردم خوشگل شدم یه دسته گل تو دستمه بنظرت تعبیرش چیه؟؟؟خودم هم خواب دیدم هم ...

خیره

اگه فصل خیار باشه خوبه

ظاهرتون‌‌ با خدا باطنتون یا خدا..!️                                          
به همین زودی حامله میشی

وای بخدا تعبیرتو دیدم دلم لرزیوایشالاهرچی خداوند خیره برام بفرسه واقعاسخته انتظار دکترمم گف ۲ماه قبل ک مشکلی نیس برات دیگه خدابخاددب راحتی باردارمیشی ماه قبل ک خبری نشد این ماهم منتظرم ب امید حق

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

منم بگم میتونی تعبیرکنی؟خاب دیدم ی خانمی تویه ی جای نمیدونم مذهبی مجلس بود ۳تابچه کدمیک اندازه هم گذ ...

مبارکه احتمالا به زودی بچه دار بشی ان شاالله خیره

خون از چشمم می اومد.هر جایی از بدن که توی خواب خون بیاد خواب باطله؟

اره از رو تجربه دارم میگم منم زیاد از اینا دیدم ولی چون خون اومد باطله تو فکر نباش

مبارکه احتمالا به زودی بچه دار بشی ان شاالله خیره

خدامیگه با زبونی دعاکنید براخودتون ک گناه نکردی من بازبون توگناه نکردم پس خاهش میکنم برامن ک مشکل بچه دارشدن دارم و شوهرم اون کاری ک اسم نوشته استخدام بشه برامون دعاکنید همراه با عافیت

منم ازخدامیخام توزندگیتون خوشبخت عاقبت بخیر و سلامت باشی درهرمراحلی اززندگی 🥰😍😍😍☺️

لطفااا بزارین منم خوابمو بگممم

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

میخواستم اگه میشه شما و کاربرا کمکم کنید.من یه حاجتی دارم بعد امشب خواب دیدم که با اون نفر که حاجتم رسیدن بهشه میخوایم بریم قدمگاه با اینکه من تاحالا اسم قدمگاه رو یادم نمیاد شنیده باشم بعدش من میخوام آماده شم که بریم میبینم ساعت ۱۲ شده نا امید میشم و نمیرم ولی میام سرچ میکنم میبینم تا ساعت ۲ وقت بوده و من الکی نا امید شدم حالا این تعبیرش چیه خوبه یا بد شب قبلشم یه خواب دیدم اگه خسته نمیشین اونم بگم شاید مربوط باشن

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤