2777
2789
عنوان

معرفی کلینیک دندانپزشکی خوب؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 54924 بازدید | 60 پست

من خودم برام خیلی مهمه کلینیکی  و مطبی که میرم تمیز باشه و تجهیزاتش کامل باشه اوایل همش دندانپزشکی های مختلف میرفتم ولی الان ایمپلنتمو دکتر پریسا حافظی انجام دادن خیلی ام از همه چی راضی بودم به خصوص تو کرونا که امکان مریضی هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضی از دندانپزشکا الان تا میری مطبشون میگن باید روکش کنی من تو سایت دکتر آذر اصلانی مقدم مشخصات دندونمو گفتم بهم گفت قابل بازسازی و ترمیمه و روکش لازم نیست و واقعا هم تو یه جلسه خودش برام انجام داد بدون هزینه های گزاف خیلی دکتر با سواد و منصفی هستن خدا خیرشون بده مطبشم تو ولیعصره http://drazaraslani.com/consultation/

من تو کرج دندانپزشکی پارسه رو میشناسم و کارشون رو قبول دارم خودم و برادرم واسه کارای دندون که داریم میریم اینجا و خیلی هم راضی هستیم برادرم قبل عید دندون عقلشو کشید و منم برای ارتودنسی و کامپوزیت رفتم کلینیکشون 

سلام عزیزم شب بخیر

من بهت دکتر چلبیانلو توی زعفرانیه رو معرفی میکنم

تو زمینه های ارتودنسی، ایمپلنت، لمینت، جراحی دندون عقل و... کارش حرف نداره خیلی کارش خوبه من خودم پیشش رفتم برای ارتودنسی واقعا راضی ام از کارش

این آدرس و شماره مطبش هست

زعفرانیه، مقدس اردبیلی،بین الف و ب، پلاک ۱۴۰ طبقه اول

۰۲۱۲۶۳۰۹۷۷۱

دکتر فدرا یوسف پور متخصص دندانپزشکی کودکان ، فارغ التحصيل  دندانپزشكى عمومى و تخصصى دندانپزشكى كودكان ، داراى بورد تخصصى ناسيونال ،داراى ١٣ سال سابقه كار صرفا در زمينه دندانپزشكى كودكان و ارتودونسى پيشگيرى هست ،دکتر فدرا یوسف پور با داشتن سال ها تجربه در دندانپزشکی کودکان و نوجوانان میتواند درمانگر مناسبی برای کودکان شما باشه. 

تلفن : 34497920 - 026