2777
2789

میشه راهنماییم کنین من لاغرم میخوام اندامم رو فرم بیاد از لاغری دربیام

هم خجالتیم هم بدون اعتمادبنفس

اصلا کار با دستگاهارو بلد نیستم نمیدونم چیا باید بخرم لباسمو کجا عوض کنم

😥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قسمت رختکن داره 

دستگاه مربی راهنمایی می‌کنه 

لباسم هرچی راحتی 

شلوار جذب با کراپ یا تاپ 

اب و حوله و زیر انداز تمیز لازمه 

اگرم تنها نمیتونی یکیو ببر باخودت 

<Great Cyrus Forever 💚🤍❤️ | My Iran به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند چنین عزیز نگینی به دست اهرمنی!

یه قفل کوچک بخر

کتونی و قمقمه و زیرانداز 

با خودت ببر

مربی باشگاه بهت برنانه میده،هرچی بلد نبودی هم میپرسی بهت توضیخ میده

وقتی میری داخل ،،کفش بیرون و عوص میکنی با کتونی ت و وسایلتو تو کمدهای باشگاه میزاری،،اگ قفل نداره ،، قفل خودتو میزنی 

خیلی باشگاها هم قفل دارن ک مث دستبند میبیندی ب دستت

خجالتی بودنت رو با خودت تکرار نکن

و اگر میخوای در آینده به مشگل نخوری دنبال رشد خودت باش

سعی کن کاری کنی اعتماد بنفست بیاد بالا

میتونی دوره های اعتماد به نفسی ک مجازی میفروشن بخری

بابت باشگاه هم تمیز و شیو شده برو

لباس باشگاه هم نت بزن انواع اقسامشو میاره خودت دستت میاد ک چی باید بپوشی

در مورد دستگاه ها هم اونجا مربی داره خودش بهت میگ چکار باید کنی

استرس رو از خودت دور کن عزیزم

جدید نیستم ، کاربری قبلی واسه تایمی بود ک من تلاطم زیادی تو ذهن و روحم داشتم ..ترجیح دادم کاربری جدید بزنم . کاربر آقا ریپلای نکنه ، وارد تاپیکم نشه ، لایکم نکنه 🤷‍♀️

من روز اول که میخواستم برم باشگاه خیلی خجالت میکشیدم از این فکرا تو سرم زیاد بود ولی وقتی بری باشگاه میفهمی بقیه اینقدر مشغول کار خودشونن کسی زیاد به کسی دیگه توجه نمیکنه من خودم الان عاشق باشگاه شدم لباس هم من اولین بار یه ست ورزشی خریدم 

عزیزم همه که از اول همه چی رو بلد نبودن...

شما یه‌جلسه برو باشگاه و با مربیت صحبت کن هرسوالی داری ازش بپرس،بعد که وسایلت رو آماده کردی برو ثبت نام کن

کار با دستگاه هم چن جلسه اول معمولا مربی کنارت هست تامطمئن بشه درست میزنی😁

تو اینستا هم پیج هایی هست که کار با دستگاه رو یاد بدن

خجالتی بودنت رو با خودت تکرار نکنو اگر میخوای در آینده به مشگل نخوری دنبال رشد خودت باشسعی کن کاری ک ...

نمیدونم چرا هرجا میخوام برم احساس میکنم قراره ضایع بشم یا قراره کسی منو مسخره کنه شاید باور نکنی باشگاهم بیشتر برای اینکه اعتماد بنفس بگیرم میرم