2777
2789
عنوان

خانومای متاهل نظر بدید (مادرشوهر)

255 بازدید | 26 پست

من مادرشوهرمو خیلی دوس دارم .

تقریبا یک سال هست ازدواج کردیم . اوایل گاهی اوقات سواتفاهم بینمون پیش میومد مادرشوهرم میخاد محبت کنه اما طریقه درستش بلد نیست ، منو همسرم عاشقانه ازدواج کردیم و خانواده همسرم مخالف بودن اوایل اما بخاطر پسرشون قبول کردن ، دلیل مخالفتشونم اختلاف طبقاتی بود اونا خیلی پولدارن ، خانواده من متوسط بودن .

همسرم همه جهیزیمون تهیه کرد و خیلی تحت فشار بود خیلی سختی کشید. منم مراعات میکردم یه چند ماه لباس نخریدم مانتوها افتضاح گرون شدن و.. خلاصه مادرشوهرم چندبار لباس دست دوم بهم داد که یه بار شوهرم باهاش دعوا کرد ، چن هفته پیش یه شومیز بهم داد که آستین هاش پورز زده بود مشخص بود استفاده شده گف از شومیزای خودت خسته شدم ، منم رفتم برای خودم چن تا شومیز خریدم مانتو خریدم 1600 بخدا دلم نمیاد زیاد خرج کنم وقتی مببینم شوهرم از صبح تا شب کارمیکنه زندگیمون بگذره. دیشب بعد از یک هفته رفتیم خونه مادرشوهرم، جاریم و برادر شوهرمم بودن  موقع برگشت داشتیم خدافظی میکردیم مانتوم دوخت قسمت پایینش باز شده بود جلوی جاریم و برادرشوهرم گفت مانتوت بیار بدوزمش دوختش باز شده من خجالت کشیدم جلوی اونا این حرفو زد. اومدیم بیرون.شوهرمم گفت بندازش دور یکی دیگه بخر. بخدا هردفعه تحقیر میشم بخاطر لباس ، بخاطر مانتو ، یه برادر شوهر کوچیکتر دارم یکی دیگ از مانتوهامو پوشیده بودم بهم گف زنداداش پوسید از بس پوشیدیش ، بعد اون مانتو یک ماه بود خریده بودم فقط ، من هرچی میپوشم یا نمیپوشم چیزی هست ک پسرخودشون داره اگه کمبود دارم چون نمیخام شوهرم اذیت بشه ، چیکارکنم بنظرشما؟ 

شمادر ماه یا در سال چندبار لباس میخرید؟ 

چقد بی تربیت و بی فرهنگن

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تایم تعیین نمیکنم برای لباس خریدن ولی لباسامم خیلی خوب نگه میدارم

حدودا 2 یا 3 بار در سال 

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

مادرشوهرا یا ازینور بوم میفتن یا اونور حالا من صدسال یه دفعه لباس بخرم ننش جنگ راه میندازه اونروز سر یه مانتو سیصد تومنی یه آبروریزی کرد تو مغازه

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم  ❤️۱۴۰۴٫۰۸٫۰۸ رفتیم دکتر مامانی خدارو شکر خودم شرایطم خوب شده بود توهم خواب بودی پشت کرده بودی وزنتم شده ۱۰۸۴ گرم 🥰

منم تازه عروسم چ قبل ازدواچ چ الان سالی یکی یا دوتا ن بیشتر!!!!

توام هرچی لباس کهنه داری بنداز دور و چندتا خوبشو واسه خودت بخر و تنوعی بپوش 

دست گذاشتن رو نقطه ضعفت

درسته ک ادم باید درک کنه و جمع کنه ک تو زندگی محتاج نشه ولی مگه چقدر زنده ایم ک واس خاطر ۴تا لباس مسخره مردم بشیم؟!

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

من سالی یکی دوتا

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
چقد بی تربیت و بی فرهنگن

🥲بخدا هردفعه بخاطر لباس تحقیر میشم ، ماه پیش یه مانتو همسرم برام خرید 1600چندتا شومیز خریدم 

این ماه دوباره ایراد گرفتن نمیدونم دیگه چیکارکنم .

مادرشوهرمم معلم قرآنه سواد داره ولی نمیدونم چرا انقد راحت دل میشکونن ،

همینه دیگه با شبیه خودتون ازدواج کنید

شما هر چی هم بخری این حرفا رو میشنوی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

مادرشوهرا یا ازینور بوم میفتن یا اونور حالا من صدسال یه دفعه لباس بخرم ننش جنگ راه میندازه اونروز سر ...

چی بگم والا دونفر وقتی ازدواج میکنن مستقل میشن زندگیشون به خودشون مربوطه دیگ بقیه چیکارن