2777
2789
عنوان

قهر سر سفره بر سر نشستن دست ها

321 بازدید | 30 پست

من وسواس دارم یکم مثلا هزاردفعه دستامو میشورم

مخصوصا برای غذا خوردن خیلی حساسم قبلش حتما باید دستام شسته باشه وگرنه ب جونم نمیشینه 

شوهرم نه نمیدونم اسمشو چی باید بزارم ب گوشیش ک هزارجور الودگی داره یا وقتی از بیرون میاد نمیشوره باید هی بزور مجبورش کنم ک اول بشوره بعد بیاد پای، سفره 

همین الان رفته بود سرویس بهداشتی ولی عادت نداره دستاشو بشوره مگ چی بشه

و اینبارم نشست 

من قبل انداختن سفره همیشه بهش میگم دستاتو بشور بعد بیا 

اینبارم بهش گفتم گف تمیزه دستام 

گفتم رفتی سرویس نشستی 

بازم محل نداد خلاصه انداختم نشستم اولین لقمه رو خوردم گوشیشو گذاشت کنار اومد 

ب ارومی و ناراحتی گفتم نمیخای بشوری ن

بعد ب کل نونا هم دست زد کاش از یک گوشه بکنه همرو دستمالی کرد 

بعد منم هیچی نگفتم سکوت با بغض کردم 

بعد یهو برداشت گف اصا من نمیخورم

هنوز پای سفره نشسته بود 

منم ک عصبی بودم گفتم اره منم نمیخورم با این اوضاع و پاشدم از سر سفره بلند شدم اومدم تو اتاق ی چن ثانیه ای ک اروم بشم و چیزی از دهنم نپره بگم

یکم اروم شدم پاشدم رفتم دیدم کلا رفته اونطرف 

هرچی بخش گفتم بیا نیومد و گف دستتون درد نکنه من دستام کثیفه 

گفتم دیگه بهت گیر نمیدم شاید مشکل منه ازین بعد سفره مو جدا میکنم 

خلاصه هرچی گفتم بیا گف نمیخام و صد دفه قسم خورد ک نمیخام 

منم جمع کردم 

الان خیلی ناراحت و گشته ام از دیروز ظهر هیچی نخورده بودم 

با عشق سفره رو چیده بودم امروز و انقدر گشنم بود منتظر موندم این اقا از سرکار بیاد باهم بخوریم 

الان چه درسی باید ازین اتفاق بگیرم 

ایا واقعا من مقصرم و زیادی حساسم 

یا اون رعایت نمی کنه و خودخواهی میکنه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شدم مث ی مامان ک ی پسر لجباز کثیف داره شوهرم سی سالشه من بیس

وای انگار زندگی منو گفتی فقط سرویس میره دستش میشوره منم قبل اینکه سفره بندازم میگم دستتو بشور تا سفره بندازم نشوره نمیندازم

اینبار یکم جدی تر برخورد کردم برخورد به اقا قهر کرد نخورد

ببخشید اینو میگم ولی به درک

نمیشه که چون بهش برمیخوره گند بزنه به نون و سفره

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.

چرا انقد التماس کردی برا غذا خوردنش.خوب دستش الوده هست.مگه یه دست شستن چقدر کار داره.اگر هم‌حس میکنی وسواس هستی شما هم‌درمان کن.ولی تو این مورد همسرت یه درصدم حق نداره.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

چون هیچ صدایی نیومد و نیومد دستاشو با حوله خشک کنه من خیلی تیزم متاسفانه تو دقت ب این چیزا

ولش کن بزار قهرباشه بزاربفهمه کارش اشتباه توسرویس هزارتا میکروب وکوفت زهرماره باید دستاتو بشوری

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

منم خیلی حساسم البته همسرم شستن دستاشو میشوره اما نون همون‌جوری که شما گفتین تمامش رو دست میزنم منم نون رو تیکه تیکه می کنم برا هر نفر یه تیکه ، سبزی خوردن هم میگم همه برا خودشون بردارن قرار نباشه برا هر لقمه دست توی ظرف سبزی بکنن