2777
2789
عنوان

بچه ها هیچ وقت کسی رو قضاوت نکنید

758 بازدید | 39 پست

راجع به مدل زندگی کسی نظر ندید  ،زمین گرده میچرخه و دقیقا شما رو تو همون موقعیت میزاره  بیاید تعریف کنم  حتی اینجا هم که یه سایته عمومیه  ،الکی و گذرا  نظر ندید  ممکنه همون یه نظر دادن ساده ی ما ،مسیر زندگی کسی رو عوض کنه  بیاید تعریف کنم  اتفاقی که برا خودم افتاد 

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

❤️

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته متاسفانه منم تجربه اش کردم. 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

به شدت قبول دارم و الان متاسفانه یکی از نزدیکانو میبینم تو همون شرایط قرار گرفته 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

پس منم پولدارا رو قضاوت میکنم تا یه روز زمین بچرخه من برم جای اونا خسته شدم از فقر 🚶🏼‍♀️

عاشق فلسفه و طبیعت 📚🌿🦋                                                   میرسد روزی به پایان هر غمی...🕊

البته من باید بگم خوشبختانه منم تجربه کردن و کسی که منو مسخره می کرد بدتر سرش امد

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

خلاصه  اینکه ما رابطه صمیمی با هم داریم ،راستش  من همیشه تصورم از دوستم یه ادم شلخته و  تنبلی بود که همش دوست داره بخوابه و اصلا به سر و وضع زندگیش نرسه  و خودم یه ادم مرتب که حواسم هست هیچ جا حتی یه لک نداشته باشه

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
پس منم پولدارا رو قضاوت میکنم تا یه روز زمین بچرخه من برم جای اونا خسته شدم از فقر 🚶🏼‍♀️

متاسفانه تواین موارد زمین گرد نیست .احتمالا تخت میشه😂

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

چه جوری چاق شم😢😢😢😢😢

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭