2777
2789

این پیام تو گروه کاری ما گذاشتن و احتمال خیلی زیاد صحت داره ولی شماره داره حتما خودتون تماس بگیرین و پرس و جو کنین...گفتم بزارم اینجا شاید به درد کسی خورد؛

🌸 اسکان شبانه زائران در حرم مطهر امام رضا (علیه السلام) 

#خوابیدن_شبانه و #استراحت_روزانه

🔹هر زائر با ارائه کارت شناسایی معتبر می تواند برای مدت ۵ شب در طول سال در محل های تعیین شده اقامت نماید.

🔸تذکر: طرح اسکان شبانه، فقط ویژه زائران با کدملی غیر مشهدی می باشد.

🔹پذیرش اتباع با گذرنامه یا کارت ویژه اتباع، امکان پذیر است.

🛏 محل #ثبت_نام برادران :

بست پایین خیابان (شهید نواب صفوی)، ورودی حر یک (جنب مدرسه عباسقلی خان) مراجعه نمایند. سپس میتوانند به رواق #دارالمرحمه جهت خواب و استراحت رایگان مراجعه نمایند.

🛏 محل ثبت نام #خواهران:

جهت انجام مراحل پذیرش به اتاق ۱۰۵ روبروی باب السلام واقع در بست نواب صفوی مراجعه نمایند. سپس می توانند به #رواق_حضرت_زهرا س جهت خواب و استراحت رایگان مراجعه نمایند.

🛏 ساعات پذیرش

از ساعت ۲۱ انجام می شود اما سه شنبه شب ها و پنجشنبه شب ها بعد از برگزاری مراسم دعا انجام می شود.

🛏 استراحت روزانه در حرم

🔸این امکان برای زائران و مجاوران امکان پذیر است.

🔹برادران: ضلع جنوبی صحن پیامبر اعظم (ص) (سمت قبله)، جنب ایوان ولی عصر، اتاق ۱۰۵

🌹خواهران: بست نواب صفوی، رواق حضرت زهرا (س)

ساعات مراجعه و استراحت:

از ساعت ۱۴ الی ۱۷

⛲️محل #استحمام زائران در حرم:

( شبانه روزی)

در هریک از این سرویس های بهداشتی، تعدادی دوش جهت استحمام زائران در نظر گرفته شده است.

☘سرویس بهداشتی شماره1 واقع در خروجی صحن غدیر.

☘سرویس بهداشتی شماره4 واقع در خروجی صحن کوثر.

☘سرویس بهداشتی شماره5 واقع در صحن امام حسن مجتبی (ع) (ضلع شمالی بست نواب).

☎️ تلفن تماس: 138🆔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.