2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موادلازم جهت درست کردن کیک یزدی


اردقنادی 300 گرم

تخم مرغ درشت 2 عدد

شربت بار  یا عسل20 گرم

روغن مایع 200 گرم

جوش شیرین 1/2ق چ

شکر دانه ریز 180

آب معمولی 150

گلاب 50 گرم

پودر هل 1ق چ

بکینگ پودر 1و 1/2ق چ

وانیل هم اختیاری


درون ظرفی تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل با همزن برقی میزنیم تا مقداری کشدار و روشن بشه میتونید این مرحله رو با مفتول دستی هم انجام بدید

حتما حین هم زدن مواد را دورگیری کنید تا ذرات تخم پاشیده شده به دیواره هم به خوبی با بقیه مواد ترکیب بشه و بوی زهم از بین بره

سپس شربت بار و ترکیب اب و گلاب را اضافه کنید و در حد ترکیب شدن با همزن بزنید

به آرد بکینگ پودر،پودرهل(ترجیحا تازه)وجوش شیرین را اضافه کنید و بعد به همراه روغن مایع به صورت مرحله ای و متناوب به مواد تخم مرغی اضافه کنید

این مرحله بسیار مهم است چون اگر مواد بیش از حد با ارد ترکیب بشه مواد سفت و به اصطلاح تسمه ای می‌شود ودرنهایت بافت کیک یزدی سفت و فشرده می‌شود

وقتی ارد در مواد باز شد کافیه

داخل قالب‌ها کپسول قرار بدید و از مواد با قیف یا اسکوپ زن بستنی داخل کپسول هارا پر کنید

سپس یک قاشق یا چاقو را داخل روغن بزنید و یک علامت +روی مواد ایجاد کنید

اینکار باعث ترک خوردن کیک موقع پخت می‌شود

روی مواد را میتونید از انواع مغزیجات مثل تخمه آفتابگردان،خلال بادام،پودر پسته ویا کنجد استفاده کنید

سپس به فر از قبل گرم شده منتقل کنید

تا کاملا پخته شوند


حتما از گلاب خوش عطر استفاده کنید


میتونید به جای اب از شیر استفاده کنید

هرچه گلاب و هل با کیفیت تری داشته باشید در نهایت عطر و بوی کیک محشر میشه

روحم خستس 
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792