2777
2789
عنوان

کلافه شدم دیگه اه

51 بازدید | 4 پست

بچه ها من شوهر خواهرم بهش خیانت کرد و معتاد شد و این چرت و پرتا

خواهرم بهش خیانت کرد پسره پولدار بود میومد خونمون و تا خواهرم ی خونه جدا گرف ک طلاق بگیره

پسره براش فرش و تلوزیون و کولرر اینا خرید

بعد خواهرم با شوهرش درست شد این پسره رو ول کرد پسره هم لاشیه

بعد این با بابای من شریک شدن که ماشین بخرن وقتی خواهرم باهاش کات کرد بابامو مجبور کرد ماشینشو بفروشه و پولشو بده حدود ۷۰ ۸۰ تومن ضرر کرد بابام 

خلاصه اینکه الان ب خواهرم میگ باید بمن پول پس بدی

مامان منم فرش و کولر و تلوزیون بجای ضرر کردنشون برداشت 

الان خواهرم میگه باید همه چیو بهش پس بدین من پول ندارم بهش بدم

الان جنگ اعصابش برا من کنکوریه 

واقعا خسته و کلافه شدم دیگه از دست کارای اینا

هی اون پیام میده من باید به این برسونم هی این میگه به اون

مامانمم بفهمه تیکه تیکه م میکنه که هنوز با اینا همکاری میکنم

اط ی طرف خواهرم خیلی بدردم خورده رست نیست بهش بگم من دخالت نمیکنم

واقعا کلافه شدم دیگه از دست کثافت کاریای اینا

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

خواهرت واقعا نمونه یک انسانه که حالش خوب نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خواهرت واقعا نمونه یک انسانه که حالش خوب نیست

الان بحث من این نیست بحث من خودمم

خستم کردن سه سال هی میرفت و میومد ک میخام طلاق بگیرم

اره از لحاظ روحی وحشتناکه حالش

واقعا نمیدونم چیکار کنم درسام بفنا رفته دیگا

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان بحث من این نیست بحث من خودممخستم کردن سه سال هی میرفت و میومد ک میخام طلاق بگیرماره از لحاظ روح ...

نمیتونم راهنماییت کنم عزیزم چون میدونم خیلی سخته مشکلات این چنینی خانوادگی ولی باید تمام تلاشتو بکنی سوخت ندی

الان فک کن یه طوفانی توی زندگیتون بر پا شده

تو فقط باید خودتو نجات بدی چون هیچکس نجاتت نمیده بعدا میگن خودت درس نخوندی وگرنه ما کاریت نداشتیم

محافظ گوش ضد صدا بگیر بشین یه جا حتی شده یه فضای یک متر در یک متر فقط درستو بخون تموم شه بره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نمیتونم راهنماییت کنم عزیزم چون میدونم خیلی سخته مشکلات این چنینی خانوادگی ولی باید تمام تلاشتو بکنی ...

ممنونم ازت عزیزم همه سعی و تلاشمو میکنم ایشالا خدا کمک کنه