2777
2789
عنوان

ریه کمک کنید تو رو خدا

84 بازدید | 9 پست

بچه ها برادر من توی پادگانه، سینوزیت داره..

زمستون یه سرماخوردگی شدید گرفت، بعدش همش سرفه میزنه، هنوز خوب نشدع سرفه‌ش ادامه داره 

میگف تنگ نفس میشم جدیدا، حتی دیگه نمیتونم چرک خشک‌کن بخورم، با خوردنش میخوام خفه شم 

ممکنه عفونت ریه داشته باشه؟

خیلی نگرانم مرخصیم بهش نمیدن، دارم میمیرم 

کندر باید بجوشونه بخوره مزه اش خیلی تلخه ولی باید تحمل کنه بخوره برای ریه است

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظر شما ریه‌ش عفونت داره؟

نمیدونم باید بره دکتر

بگو کندر بجوشونه مداوم بخوره

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
خب اونجا نیست تا چند هفته دیگم بهش مرخصی نمیدن

بگو بخور کنه 

بهش میگم ممنون

برام دعا کن شوهرم توافقی طلاقم بده و بچه هامو به خودم بده