2777
2789
عنوان

عاق اولاد ❤️‍🩹🔴🙂پ

400 بازدید | 23 پست

ترجیحم اینه که بدون مقدمه برم سر اصل مطلب 

همون طور که یه سری بچه ها با توجه به اذیت کردنشون عاق والدین میشن یه سری پدر و مادرم هستن که عاق اولاد میشن 

ینی چی؟؟ ینی اینکه اون بچه هه بود که توسط والدینش ترد میشد به خاطر دو رویی دروغگوییی به حد مرگ رسوندن والدین!!!! یه سری والدینم بچه رو به خاطر تهمت مقایسه و و و و و و کلی چرت و پرت به حد مرگ میرسونن بعدم اطرافیان رو مقصر میدونن 

نمیدونم دنبال چی هستم و چیه ماجرا ولی واقعا چرا دهه هشتادیا باید به خاطر والدین ببخشید نا کار بلد و خود خواه راه بیان 

من خودم رو دارم میگم تا به حال نه تنهایی بیرون رفتم بدون مامانم نه تنهایی گزاشته رفتم 

دروغ نگفتم تاحالا 

دو رو نبودم ترجیحا صادقانه باهاش حرف میزدم 

ولی چرا باید با یه دختر توی فامیل که هیچ کدوم از کار هایی که من نمیکنم رو انجام میده مقایسه بشم 

نه فقط من بیش از اندازه هستن این نوجوون ها تازه اینجاست که من ۱۸ سالم شده و حق تصمیم برای زندگی خودم رو دارم نمیدونم چرا گیر داده باید بری سر کار جلوی بقیه میگه خودم نمیزارم دختر حق نداره تا قبل ۱۰ شب بیرون باشه بعد توی خونه خون من رو توی شیشه میکنه که چی؟!!!!!! تو اگه اونجا میرفتی نمیخواست وایسی خونه عذابم بدی 

حالا من چیکار میکنم اتاقم رو که جمع میکنم کارای دیگه هم انجام میدم ناهار هم اکثرا که ۸۰ درصد مواقع با منه ظرفای ظهرم پای منه تا اخر شب بعد بیکاریم گوشی میگیرم دستم توی اینجا تلگرام هیچ جای بدی هم به خدا نمیرم میام توی گوشی میگه تو عذابم میدی 

الانم میخواد بره دعا نویس من ازدواج کنم مثلا نمیدونم 

واقعا بعضی مادرا از نامادری بد ترن

اگه یه روزی مادر شدین اول روی خودتون کار کنین بع به بچه هاتون 

الانم ته ته ته ته ماجرای حرفای این بود اگه یه روزی یه دختر یا پسر خود کشی کرد اول و آخر پدر و مادرش رو مقصر بدونین بعد اطرافیان نه خراب بودن دختر یا پسر 

میگن هفت ثانیه بعد مرگ دوباره همه چیو میبینیم پس فکر کنم کربلا رفتنم دوبرابر میشه :) بینهایت آدم :) هستم. من بیشتر اهل صلح هستم پس جایی دعوا باشه هیچ موقع وارد نمیشم آرامش اعصاب و روان رو از من میگیره :) آها اگه تاپیک مذهبی بود من رو تگ کنید :))) لطفا اگه میشه برای رسیدن به آرزوم و اینکه خدا و امام رضا صدام رو بشنون میشه یه صلوات بفرستی :"))) یه رازی دارم که بین من و امام رضاس خودش قراره بهم رازم رو بده :)) یه متنی که خیلی دوستش دارم و هرکس دلم رو میشکنه با خودم مرور میکنم (بنگر و بشنو؛بگذر و به شو) و در آخر من به هرکی که بینهایت امید داره به حاجتش اطمینان میدم میرسی مخصوصا اگه یه ذره شک توی چیزی که میخوای نداشته باشی :)))) 

از حرفات حق میچکه  دختر

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دانشگاه نمی‌خوای بری؟یا برو کلاس هنری خیاطی .آرایشگری .شیرینی پزی و یا هر چی دوست داری خودتو م ...

دانشگاه نمیزاره برم 

یه مدت میرفتم مزون ببخشید سگ دو بود که میزدم برای پول بی چیز از صبح ساعت ۸ باید میرفتم ۱۱ ۱۲ شب بر میگشتم شما بودی قبول میکردی ؟؟ از وقتی نمیرم اونجا مامانم گیر داده چرا نمیری 

رشته تحصیلیم خیاطیه 

انقدر والدین مقایسه کردن دلم نمیاد برم کلاسی یاد بگیرم چون مطمئنم بعد اون دوباره حرفای تکراریشون توی مخمه که آره فلانی از سنش بیشتر میفهمه !؟ :)

میگن هفت ثانیه بعد مرگ دوباره همه چیو میبینیم پس فکر کنم کربلا رفتنم دوبرابر میشه :) بینهایت آدم :) هستم. من بیشتر اهل صلح هستم پس جایی دعوا باشه هیچ موقع وارد نمیشم آرامش اعصاب و روان رو از من میگیره :) آها اگه تاپیک مذهبی بود من رو تگ کنید :))) لطفا اگه میشه برای رسیدن به آرزوم و اینکه خدا و امام رضا صدام رو بشنون میشه یه صلوات بفرستی :"))) یه رازی دارم که بین من و امام رضاس خودش قراره بهم رازم رو بده :)) یه متنی که خیلی دوستش دارم و هرکس دلم رو میشکنه با خودم مرور میکنم (بنگر و بشنو؛بگذر و به شو) و در آخر من به هرکی که بینهایت امید داره به حاجتش اطمینان میدم میرسی مخصوصا اگه یه ذره شک توی چیزی که میخوای نداشته باشی :)))) 

مادرت هرچقدر هم بد باشه در مقابل مادر من  وکارهاش فرشته هست

فقط یکی از کارهای کوچکش؛برادرم به دلیل یه بیماری ناشناخته آی سی یو بستری بود مامانم رفته بود چک های برادرم رو نقد کرده بود همون روز ریخته بود حساب خودش

به کارمند بانک گفته بود پسرم گفته بیام پول از حسابش بردارم اونم چون آشنا بود یه میلیارد از حساب بهش داده بود

اینا کارهای کوچکش هست چپ وراست هم نفرین های وحشتناک می‌کنه یه برادر دبگم تصادف کرد فوت کرد میگه من نفرینش کرده بودم

همون خیاطی ادامه بده 

برو داخل یک تولیدی سری دوزی کن 

یا کار بیار تو خونه 

نمیشه که بی هدف فقط بشینی تو خونه 

اعتماد بنفستو نابود می‌کنه 

کتاب بخون خیلی مفید 

زبان انگلیسی بخون 

مثلا تا میای شاد باشی تا میای به خودت برسی 

میبینی والدین با حرفای چرتشون دارن عذابت میدن 

میای یکم آرایش کنی تو خونه 

میگن آره نرفتی مزون بیای چرت و پرت تو خونه ولبگردی عکس منو برداری ! خسته شدم از حرفاشون 

مادرت هرچقدر هم بد باشه در مقابل مادر من وکارهاش فرشته هستفقط یکی از کارهای کوچکش؛برادرم به دلیل یه ...

بله هرکس به یه نحوی عذاب کشیده امیدوارم خدا بهتون صبر بده خیلی ناراحت شدم مادرتون هم سر عقل بیان :))))