2777
2789
عنوان

جواب دوستت دارم چی بگم😑💔

3616 بازدید | 23 پست

نامزدم هر روز خیلی بهم ابراز علاقه می‌کنه همش میگه دوستت دارم دوستت دارم ولی من واقعا نمیدونم جوابشو چی بدم از طرفی هنوز هم انقدر باهاش راحت نیستم خجالت میکشم بگم مرسی نفسم و زندگیم و اینا 😑😅 وقتی میگم ممنون یا منم دوستت دارم حس میکنم زیاد خوشش نمیاد😂

خانمای با تجربه و خلاق لطفاً بگید چی بگم؟؟😅❤️🌹

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا باهاش صمیمی نیستی اول بگو منظورت از نامزد ، نامزدیه رسمیه یا صرفا با هم دوستین؟

صیغه محرمیت خوندیم بعد محرم میخوایم عقد کنیم

یه بازه زمانی رو اختصاص بده با گپ و گفتگویی که به خنده ختم بشه و کم کم شوخی لفظی این یخت رو به نظرم ...

خیلی باهاش شوخی میکنم ولی همین که شروع می‌کنه ابراز علاقه کردن من خجالت می‌کشم قربون صدقش برم😑💔

بگو منم دوست دارم عزیزمم😄

میگم اینو ولی حس می‌کنم خوشش نمیاد فکر کنم دوست داره منم اینجور موقع ها قربون صدقش برم ولی نمی‌دونم چی بگم بهش

خیلی باهاش شوخی میکنم ولی همین که شروع می‌کنه ابراز علاقه کردن من خجالت می‌کشم قربون صدقش برم😑💔

خب با شوخی قربون صدقش برو 

مثلا بگو الهی دورت بگردم، نخواستی برمیگردم

یه کار دیگه هم میتونی بکنی 

خیلی راحت و صاف ساده بهش بگو که داستان از این قراره یا پیامش بده بگو دوست دارما ولی خجالتیم 

همین باعث میشه دیوار دفاعی بیاد پایین

بگو واویلا لیلی 

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!