مهربوندلنازک۳۳۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 4773 عنوان خانمای گل این استان چطوره 351 بازدید | 31 پست دوستان گلم نظرتون درباره استان چهارمحال و بختیاری چی هست؟برای یه دختر که ۱۹سالشه و اونجا دانشگاه قبول شده و خانوادش میخوان براش خونه بگیرن.کجاست؟نزدیک لرستان و ایلام؟محیطش و فرهنگش چطوریه؟شنیدم دلگیره و غربت داره 1403/05/02 | 11:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtarke_tanha_83 عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 3869 ما خونمون میخواد بره اونجا 🥲😍 سرگشتهیمحضیمودراینوادیِحیرت ؛عاقلترازآنیمكدیوانهنباشیم. .'
مهربوندلنازک۳۳۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 4773 ما خونمون میخواد بره اونجا 🥲😍 واقعا؟خودتون کجایی هستسید گلم؟بعد چطور جاییه؟دربارش چی میدونید؟
تبسم27 عضویت: 1395/04/22 تعداد پست: 6733 مردم خوبی داره وطبیعت زیبا اینا روازیه سفرکه به این استان رفتم فهمیدم خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔
بابونهگل عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 25838 نزدیک خوزستان و خرم اباد. استان خوبی اما خوب دارن بد هم دارن. واسه همه جا همینطوره. مادرم اینا اونجا زندگی میکنن. خونگرم نیستن زیاد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
مهربوندلنازک۳۳۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 4773 کدوم شهرش کلا درباره استانش اطلاعاتی دارین که بهم بگید؟لردگان
مهربوندلنازک۳۳۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 4773 نزدیک خوزستان و خرم اباد. استان خوبی اما خوب دارن بد هم دارن. واسه همه جا همینطوره. مادرم اینا اونجا ... واقعااا؟آهان ممنونم گلم فکر کردم نزدیک ایلامهخونگرم نیستن؟چقدر بد. اره شنیده بودم غربت داره استانش
dokhtarke_tanha_83 عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 3869 واقعا؟خودتون کجایی هستسید گلم؟بعد چطور جاییه؟دربارش چی میدونید؟ اره عزیزم خودم شیرازی ام شوهرم لر هست محل شوهرم هست به خاطر آب و هوای خوبش هم دیگه کلا میریم همون جا 😁😍شایدم شهر کرد بریم ولی کلا همون طرفا میریم مردمش خوبن عزیزم سرگشتهیمحضیمودراینوادیِحیرت ؛عاقلترازآنیمكدیوانهنباشیم. .'
مهربوندلنازک۳۳۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 4773 دانشگاه شهرکرد؟ از کدوم شهر میخوای بیای؟ از تهران میام.خودم تهرانی ام اصالتا.واحد لردگان رشته روانشناسی
aaaمرواریددریاaaa عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 7806 کلا درباره استانش اطلاعاتی دارین که بهم بگید؟لردگان اکثرشون بختیاری هستن ، خوبن ، من زیاد میرم ، به نظرم خونگرمن ولی لردگان نرفتم ، فرهنگشون هنوز سنتیه، امنیتش هم خوبه ، هواشم خوبه
بابونهگل عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 25838 واقعااا؟آهان ممنونم گلم فکر کردم نزدیک ایلامهخونگرم نیستن؟چقدر بد. اره شنیده بودم غربت داره استانش بله.. بنظرم شما دانشجویی بیشتر باید سرت تو درس و زندگی باشه آهسته بری و بیای. با کسی ارتباط برقرار نکنی چون یسری رفتارای خاص دارن. زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
مهربوندلنازک۳۳۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 4773 اره عزیزم خودم شیرازی ام شوهرم لر هست محل شوهرم هست به خاطر آب و هوای خوبش هم دیگه کلا میریم همون جا ... چه جالب پس آب وهوای خوبی دارهانشالله هر جا هستید بهتون خوش بگذرهمن از تهران میام و اصلاااا شناختی ندارم.اطرافیانم گفتن به شدت غربت داره
dokhtarke_tanha_83 عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 3869 واقعااا؟آهان ممنونم گلم فکر کردم نزدیک ایلامهخونگرم نیستن؟چقدر بد. اره شنیده بودم غربت داره استانش لر هستن عزیزم خیلی خون گرم هستن سرگشتهیمحضیمودراینوادیِحیرت ؛عاقلترازآنیمكدیوانهنباشیم. .'