2777
2789
عنوان

بهترین دبستان دولتی پسرانه قم

1306 بازدید | 12 پست

سلام خانما 

من یه مامان درمونده ام که مرداد شد هنوز بچمو ثبت نام نکردم 🥲

توروخدا اگه دبستان دولتی خوب سمت توحید جوادالائمه میشناسید معرفی کنید 😩

پسرم اول ابتدایی میره! هرچی مدرسه دیدم بزرگ و کثیف بوده بچه های اول تا ششم توی یه شیفتن دیوونه شدم انقد رفتم و اومدم یا قبول نکردن یا خوب نبود 😭

توروخدا اگه میشناسید یا آشناهاتون بچه شون توی این منطقه مدرسه خوب رفتن معرفی کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه از توحید قبول نمیکنن 😢😢

یه قلعنامه از بنگاهی جور کن اون دوروبر .برو گیر بده .یا یه آشنای فرهنگی جور کن.بگو‌مستلجریم داریم میایم اینجا یه فامیلی اونور ندارید الکی مستاجرشون بشید.کلی راه داره

یه قلعنامه از بنگاهی جور کن اون دوروبر .برو گیر بده .یا یه آشنای فرهنگی جور کن.بگو‌مستلجریم داریم می ...

خواهر معلمه ولی برای بچه خودشم به زور ثبت نام کردن، قولنامه بدون کد رهگیری قبول میکنن؟

خواهر معلمه ولی برای بچه خودشم به زور ثبت نام کردن، قولنامه بدون کد رهگیری قبول میکنن؟

برو‌بپرس .ببر شاید قبول کنند.خواهرتن بره خودش روبندازه.هر دو روامتحان کنید.چون از روی پل جهموری اگه برید و بیاید نزدیکه .

سلام پسرتون رو کجا ثبت نام کردین راضی هستین

شما هم دنبال مدرسه ای؟ 

ثبت نام نکردین جایی؟ دیوونه شدم نمیدونم کجا بنویسم بین هدایت غیرانتفاعی و مفتح دولتی موندم واقعا

از طرفی هدایت هزینه هاش بالاست میترسم پسرم پرتوقع بشه از طرفی مفتح میترسم دولتی باشه خوب نرسن و معلم های خوب نداشته باشن

شما هم دنبال مدرسه ای؟ ثبت نام نکردین جایی؟ دیوونه شدم نمیدونم کجا بنویسم بین هدایت غیرانتفاعی و مفت ...

دقیقا منم همینه الان غیر انتفاعی بود سال اول میخام سال دوم بره دولتی