2777
2789
عنوان

همسرم فقط به خاطر بچه ها منو میخواد

228 بازدید | 11 پست

من به خاطر خیانت های همسرم داشتم جدا میشدم بچه ها رو دو ماهه که تحویل دادیم با خانواده اش اومدن دنبالم توافق کردیم حق طلاق رو بهم بده 

دیشب با هم بودیم میگه چه ضمانتی هست که طلاق نگیری

تو رانندگی عصبی میشد به راننده ها فحش میداد 

از اونور بچه هام پیشم نیستن دلم براشون تنگ شده 

هنوز بددهن و عصبیه نمیدونم دیگه میخواد خیانت کنه یا نه ولی طاقت دوری بچه هام هم ندارم تا حق طلاق هم نده نمیرم

موندم چیکار کنم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو اتفاقن به محض اینکه تکرار کنی بازم میرم پشت سرمم نگاه نمیکنم

نترس خواهش میکنم

خودتو دلتنگ بچه هات نشون نده

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

بگو ن این ی شرطه ک طرف خیانت نری.فعلا سعی کن حق طلاقو بگیری

بهش بگو خبرش رو اعصابش کار کنه کمتر عصبی بشه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

خب مردا کلا بعضیاشون دست خودشون نیس بددهنن مردن دگ یعنی فقط همین ی مورده ک بخاطرش جدا میخای بشی شوهر من سعی میکنه جلو من مودب باشه  اما تو شهر یکهو وقتی یکی میخواد بزنه ب ماشین بخاطر رانندگی بد از دهنش اونم جدیدا بعد ۵ سال زندگی یکهو فرمون و سریع چرخوند گفت ای بی پدرومادر فلان....ای ک...کش منم گفتم ایمان چ طرز فحش دادنه تازه تو ماشین اروم گفت شیشه بالا بود اونجوری نیس ک ب خود طرف داد بزنه و فحش بده و دعوا کنه  اونم برا اولین بار این حرکتو ازش دیدم ولی خب تو جمع دوستاش خب کلا مردن دگ بددهنی تو ذاتشونه

تاپیکای قبلتو خوندم. خودتو دلتنگ بچه ها نشون نده.دعا میکنم حق طلاقو بده آدم بشه

خبر مرگش چرا خیانت. بتمرگ مثه آدم زندگیتو بکن اون دوتا بچه چ گناهی دارن زنت چ گناهی کرده ک گیر تو خر افتاده 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

من نظرم اینه برو پیش مشاوره همه چیو بگو هر چی گفت رو انجام بده مشاوره کار بلد زندگی ادمو نجات میده

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...

ولی خب خیانت توجیهی نداره اگ بچه نداشتی شاید میگفتم جداشو ولی خب دوتا بچه داری بی گناه و معصومن بازم ب نظرم فقط مشاور شاید بتونه راه درستی پیش پات بذاره چون تو زندگیتون نیستم بجات زندگی نکردم مرد خیانتکار اطرافم فراوون دیدم اگ بنا باشه باید کل ایران همه مجرد شن جدا شن چون تایپیک خیانت خیلی زیاد شده البته من ک همش دعا میکنم یا تایپیک فیک باشه یا خانوم در اشتباه باشه و خیانتی رخ نداده باشه ولی خب دروغ چرا این تایپیک ها رو میبینم فوبیاعه خیانت شوهر گرفتم وحشتناک  و کم کم شکاک هم شدم ولی خب سعی میکنم نفهمه شوهرم ک یوقت عادی نشه ...... بعد واقعا بکنه....هعی امروزم اتفاقا مبحث داشتیم صبح سر خیانتا مردا و زنا چون دوستاش صحبت میکنن دور هم ی چیزایی رو میگ ...ولی من همش اصرار دارم ک ایمان خیانت خیانته بماند بیماریهااااا وحشتناک زیاد شده و ب زن بدبخت منتقل میشه زن بدبخت بیخبر بگیره چ گناهی کرده ....سعی کن از طریق ترس و اگاهی بیماریها... شوهرت و از خیانت ب دور کنی کل حرف من این بود