2777
2789
عنوان

فیزیک یازدهم

1184 بازدید | 45 پست

فیزیک یازدهم سخته؟ این تابستون نخونم 

الان مشغول ریاضی و شیمی یازدهم هستم میخوام این تابستون تمومش کنم ، گفتم فیزیک رو بزارم همراه مدرسه پیش برم ، بنظرتون چیکار کنم؟

کاربری برای دو نفره...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم توی هرکودوم از درس های فیزیک 

ریاضی زبان مشکل داشتی من کلاس خصوصی برگزار میکنم هر ده جلسه ۲۰۰ تومن❤️

در خدمتت هستم❤️‍🔥

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
عزیزم توی هرکودوم از درس های فیزیک ریاضی زبان مشکل داشتی من کلاس خصوصی برگزار میکنم هر ده جلسه ۲۰۰ ت ...

به صورت آنلاین ؟

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

دو فصل آخرش که خیلی راحته

فصل اول نیمه اول سوالاش وقت گیره نیمه دوم راحته

فصل دوم به نسبت سخت تره برا بچه ها ولی قلقش دستت بیاد راحت میشه

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
عزیزم توی هرکودوم از درس های فیزیک ریاضی زبان مشکل داشتی من کلاس خصوصی برگزار میکنم هر ده جلسه ۲۰۰ ت ...

کلاس هاتون کجاست؟

می‌دونم که سنم پایینه اما همیشه به سن نیست (سن  فقط یه عده)!
به صورت آنلاین ؟

بله عزیزم انلاین در تلگرام یا ایتا به صورت ویس چت

جلسه اول هم کاملا رایگان جهت اشنایی با نحوه تدریس❤️‍🔥

با پشتیبانی ۲۴ ساعته

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
کلاس هاتون کجاست؟

عزیزم انلاین در تلگرام یا ایتا به صورت ویس چت

جلسه اول هم کاملا رایگان جهت اشنایی با نحوه تدریس❤️‍🔥

با پشتیبانی ۲۴ ساعته